Snap

Ode aan de Mooiste Verjaardagstaart OOIT.

Komt Dat Zien! De Mooiste Taart van de Wereld, speciaal voor mijn mooie zoontje!

Dit weekend wat het zover. De dag dat de mooiste taart van de wereld eindelijk het daglicht zou zien. De dag waarop de wereld zou schudden van verbazing na het zien van deze prachtige creatie.

Het verjaardagsfeest van mijn lieve een-jarige.

Het plannen van dit feest heeft maanden geduurd. Uren van nadenken, voorstellen, informative winnen, online-shoppen, uitnodigingen maken en versturen, zaaltjes afspeuren, thema's bedenken, enzovoort.

En de taart. Het middelpunt van het feest, na het feestvarken en de versieringen zelf, natuurlijk.

Mijn knappe vriendin boodt het aan. "Schat, ik maak zijn taart wel."

En het is gelukt. Het kostte haar drie dagen van knutselen, vouwen, snijden, prakken, pureren, klutsen, mixen, bakken, kleuren en stapelen. En dat terwijl ze een zoontje heeft, plus een tweede spruit in haar buik. Ik ben diep onder de indruk van haar bakkunsten.

Vier lagen. Elke laag representeert een kwartaal van mijn zoontjes leven. Vrolijke dieren, die hij allemaal lachend mag leren kennen, en hopelijk (onder veilige omstandigheden) in het echt mag aanschouwen. De taart bevatte baby-vriendelijke mix, en verse aardbeien en andere vruchten.

Toen de taart op het feest arriveerde, kon ik mijn blijdschapstranen bijna niet binnenhouden. Mijn hart sprong over van geluk, en ik gilde naar alle feestgasten dat ze ONMIDDELIJK moisten komen kijken naar de mooiste taart van de wereld.

Even later stonden we er allemaal zingend om heen, en zwaaide ik Baby giechelend van de pret in mijn armen op de maat van zijn verjaardagsliedjes.

En toen? SMULLEN MAAR!

6 jaar geleden

Heel veel respect voor de taartenbakster! Zoveel werk erin gestoken en is echt supermooi geworden!

6 jaar geleden

Was een super mooie taart! En lekker!

6 jaar geleden

Van harte gefeliciteerd met jouw 1 jarige ontdekker. Want wat zal hij nog veel momenten van schrik aan zijn mama bezorgen. Die taart ziet er echt schitterend uit. Ik hoop dat hij er heel erg van heeft genoten en dat jullie een onvergetelijke verjaardag gehad hebben met z'n allen.

6 jaar geleden

mooi! ze mag voor mij ook wel komen bakken ;)