Snap

Nooit saai met jongens!

Het is nooit saai met 6 kids.. ! Echt geloof me.. NOOIT! Ik maak van alles mee en af en toe ontstaan er "vreemde gesprekken"

mam... Ik heb de muur gelikt... Wat? .. Hoezo heb je de muur gelikt? Ja gewoon ik heb de muur gelikt.. Uhh oké??.. 

Van een waterglijbaan met een super witte broek , ja hoezo we hebben toch een wasmachine ? 

De vier oudste in twee dagen maar liefst 15 badhanddoeken gebruikt.. Ja die hadden we nodig om ons af te drogen.. Hmm oké??.. 

MAHHAAAM Liam heeft gepoept! Ja ik kom eraan.. Hoeft al niet meer ! Huh hoezo? Hij heeft zijn pamper zelf al uit gedaan.. ( de details bespaar ik jullie!) 

Liam ga maar na buiten met die twee emmers water.. Water hoort buiten he.. Kom op vriend na buiten.. PATS!.. Wat zei je mama??.. Zucht.. 

De vier belangrijkste zinnen van onze zoons!!.. 

wat eten we ? 

Hoelaat eten we ? 

mag ik wat drinken ? 

mag ik een snoepje ?

( het is echt zo!!) 

Mam , iedereen gaat dood he. Ja jongen uiteindelijk gaat iedereen dood. Maar jij gaat eerder dood als ik toch mama? Ja jongen als het goed is wel! Pff oké gelukkig!!.. Uhh bedankt??! 

Wat eten we ? Spinazie ! Bah bah! Dat smaakt na gras ! Hoe weet je dat nou , heb je ooit gras gegeten dan??! Ja! Dat moest ik van mijn broer ! Oh.. Op die manier..! 

Mam , als ik nu van deze tafel af spring doet dat dan zeer? Ja jongen dat gaat zeer doen misschien breek je dan wel een been of krijg je een hersenschudding! Maar mam , dan hoef ik toch niet na school?! Nee jongen dan kun je niet na school, maar dan kun je ook niet naar voetbal. Oh.. Dan laat maar!! 

Mama , iemand heeft me vandaag uitgescholden voor dikke op school! Jeetje zeg dat is niet erg aardig , je bent niet dik hoor vriend , je bent wat stevig , maar iedereen is anders en er is niks mis met jou! Wat heb jij tegen dat kindje als antwoord gegeven dan? Nou ik heb gezegd : ik kan afvallen maar jou rotkop blijft !! Haha., tja goede verdediging!' 

Zoon van 8 in de auto op weg na de eerste voetbaltraining .. Mam, moet ik ook hard rennen enzo ? Ja dat moet je , beetje conditie opbouwen , moves leren en ga zo maar door ! Maar mama !! Ja??.. Daar wordt ik toch hartstikke moe van .. Tja.. Haha.. 

Mama als ik groot ben en ik heb een eigen huis ga ik alleen maar pizza eten en friet , geen groenten meer. Nou vriend , dat is ook niet erg gezond ! Oké dat is waar, misschien kom ik dan wel een paar keer per week bij jou eten mam... Tuurlijk jongen....