Snap

Nina's Necklace, deel 2

In al die weken heeft de necklace volgens mij voor heel wat verlichting gezorgd bij het krijgen van de tandjes. lees hier Lobkes verhaal..

Ik ben nu al weer een aantal weken de Nina's Necklace aan het testen, of eigenlijk moet ik zeggen dat mijn dochter Georgina de ketting test, want zij heeft hem natuurlijk de hele dag om:-)

In al die weken heeft de ketting volgens mij voor heel wat verlichting gezorgd bij het krijgen van de tandjes. Alleen de laatste drie weken zijn de wangetjes wat rood, zijn de vlekjes op de billen weer terug en wordt Georgina 's avonds in bed nog even wakker van tandpijn. Dit komt waarschijnlijk omdat de kiezen doorkomen, en dat zorgt nu eenmaal voor wat meer ongemak dan het doorkomen van 'gewone tandjes'.

Toch heb ik het idee dat de ketting ook hierbij helpt. Voorheen was ze 's nachts ook veel wakker en had ze echt pijn en was ze ontroostbaar. Nu wordt ze even wakker, we doen de speen er weer in en een aai over de bol, en dan slaapt ze weer verder.

Necklace

Ik heb al veel reacties van mensen gekregen, ze vinden de ketting echt mooi. Het is ook een heel subtiel kettinkje, er is niets opvallends aan. Hij staat bij elke outfit. Als Georgina een jurkje aanheeft, staat de ketting erg chique en als ze gewoon haar huispak aanheeft, past de ketting daar ook prima bij. Ik vertel er natuurlijk altijd even bij waarvan de ketting gemaakt is en wat de werking is. Dit vinden de meesten wel erg interessant.

Nou, mijn dochter houdt de ketting nog wel een tijdje om, er staan nog heel wat kiesjes op doorkomen. En als die er allemaal zijn, denk ik dat ze hem ook nog om krijgt, ik ben er zo aan gewend om  hem elke dag om te doen.