Snap

Nieuwe mode met slippers of toch nerveus?

Is het nieuwe mode om twee verschillende slippers aan te hebben of toch nerveus als je kleine voor het eerst geopereerd moet worden?

Dit is mijn keuze voor slippers op maandag 13 augustus.....

Het is 6.30 uur en de meiden zijn al aangekleed en zitten aan hun ontbijt. Ik graaf en zoek in mijn kast en trek er 2 slippers uit......ja een linker en een rechter en kijk verder niet als ik ze aan trek.

Om iets voor 7uur zitten we in de auto onderweg naar het kinderdagverblijf om Suzannah weg te brengen. Nog steeds totaal geen notie van mijn slipperkeuze.

In het ziekenhuis aangekomen krijgen we Megan's bed toegewezen en we installeren onze spullen en Megan pakt haar zorgvuldig uitgezochte spullen uit haar trolley.


Slippers

Ik sta even te praten met de verpleegster als ik naast me hoor: hé! Je hebt 2 verschillende slippers aan! En dan pas kijk ik naar beneden en kom ik tot de ontdekking dat ik in alle haast vanmorgen 2 verschillende slippers heb aan getrokken.

We zitten met alle ouders te lachen! Het moment van ontspanning kwam als geroepen omdat je voelt dat alle ouders erg nerveus zijn deze ochtend.....het is ook niet niks zo'n eerste operatie van je kostbaarste bezit!

Heb jij ook wel eens zoiets meegemaakt? Dat je door alle spanningen iets geks hebt aangedaan of vergeten bent om te doen? Ik ben erg benieuwd en hoop dat ik niet de enige bent die zoiets overkomt! :)

10 jaar geleden

Hahaha! Herken dit wel. Toen mijn oudste met zijn hoofd op de bedrand was gevallen en een gapende wond had, stapte mijn man ook zonder nadenken met hem in de auto naar de huisartsenpost. Eenmaal daar aangekomen kwam hij erachter dat hij geen schoenen aan had. Tja ... als je kind iets overkomt denk je nergens meer over na. Gelukkig viel alles mee en na drie hechtingen zat hij weer vrolijk in de auto!

10 jaar geleden

hahahaha die is ook wel erg! Voor dat meisje heel vervelend maar nu zeker heel grappig :D

10 jaar geleden

Het is al jaren geleden, maar ik kan me herinneren dat we op school een proefwerk hadden en we allemaal een rekenmachine moesten meenemen.Het meisje naast mij haalde toen per ongeluk de afstandbediening van de televisie te voorschijn.

11 jaar geleden

tis dat je het zo neerzet, anders was het mij helemaal niet opgevallen joh. Dat is wel een goede ijsbreker! Heb wel net na mn verlof geregeld gehad dat ik moest werken, ons klein dametje van paar maanden vastpak, aankleed en in kinderwagen wil leggen dat ze me net wanneer ik nauwelijks tijd over heb ineens onderspuugt. Moest ik weer snel wat anders nets aantrekken. Wat ik nog steeds heb is dat er kinderspul in mn jas, tas, broekzak zit wat ik dan op het werk ineens tegenkom. Zo heeft dr klein poppetje me al eens geholpen met het werk ;p