Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • kleuters
  • Kinderfeestje.

Het hoeft helemaal niet zo gek hoor met het kinderfeestje Mam!

Wat moet je gaan doen met een kinderfeestje? Voor een goede beslissing toch maar de kinderfeestjes expert vragen! Lees de hele blog!

Is wat mijn vijfjarig zei toen ik vroeg wat hij met zijn kinderfeestje wilde doen.

Tja, als je dan een echte kleuter bent geworden dan wil je natuurlijk ook een kinderfeestje. Niet erg, gewoon wat uitnodigingen schrijven, kleuter overtuigen dat 4 a 5 kindjes meer dan genoeg is (om er vervolgens met 8 op de lijst te eindigen)

Maar wat gaan wij doen????? Wat mijn kleuter leuk vindt dat weet ik wel, maar om nou met 10 kindjes in totaal (tja want kleuter en peuter tellen ook mee in het geheel) op de bank voor de 3600e keer naar Rio te gaan kijken is ook zo wat. Dus er moet een plan komen, het moet leuk en uitdagend en gezellig en en en en en.


Kinderfeestje

Dan maar aan de kinderfeestjes expert vragen. Dus, Kleuter wat vind je leuk om te gaan doen (EN GEEN FILM KIJKEN!)  En wat zegt hij???? Nou mam het hoeft toch niet zo gek, wij zijn nog maar kleuters hoor, doe maar iets ouderwets ofzo. Ouderwets.............maar wat dan?? "Nou zegt kleuter heel overtuigd, iets wat jij vroeger leuk vond, of is dat al zo lang geleden dat je het niet meer weet?"

Parrrrrrrrrrrdon?? Ik oud en ouderwets??? Tsssssk

Maar goed, ouderwets wordt het en dus gaan wij:

Ballonnetje prik (lees: met blindoek een ballon aan de muur kapotprikken); koekhappen, kangaroerace (lees: wie kan het snelst de tuin rond op de skippybal) en maskers maken. En oh, natuurlijk ook taart eten, kadootjes uitpakken en daarna een ongeloofelijke zooi maken in zowel de woonamer als op de kamer van kleuter en peuter, die mama dan aan het eind van de dag totaal afgepeigerd mag opruimen.

Ik heb maar vast een flesje Chardonnay koud gezet voor 's avonds, want zo nieuwerwets ben ik dan wel weer (en bovendien lust ik geen Sherry zoals vroeger heel ouderwets gedronken werd)  

11 jaar geleden

Geweldig!

11 jaar geleden

haha geweldig...!!! ben benieuwd hoe het feest geweest is :D veel plezier alvast..!!

11 jaar geleden

Haha, leuk verhaal.