Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg
  • kind
  • buggy
  • uitje
  • stad

Naar het centrum met een buggy.....

Wat zal ik blij zijn als ik af ben van de buggy's.....ja, of de andere winkelende mensen.

Wat is dat toch met mensen die altijd net nog even voor de buggy langs willen? Zien ze niet dat er niet alleen een vervelend wagentje rolt, maar dat er ook nog een kindje in zit?

Gister zijn we even met de trein naar Haarlem geweest. Megan vind het fantastisch in de trein, dus wij met z'n 4en lekker in de trein.

In de binnenstad is het gelukkig niet zo heel druk, dus we lopen heerlijk ons rondje, pakken een terrasje en na wat winkels bekeken te hebben gaan we op ons gemakje weer terug richting de trein.

Bij de V&D hebben we nog even een paar boeken gekocht en we staan te wachten voor het voetgangerslicht. Als hij op groen springt steken we rustig over. We maken geen haast, want dat doen de andere mensen al! Bij aankomst aan de overkant wil een vrouw, leeftijd van mijn moeder, nog snel even voor ons langs maar schat de ruimte een beetje verkeerd in en gaat zo op het voorwiel van de buggy van Megan staan! Dit is een kleine paraplu buggy van niet zulk sterk materiaal dus het voorwiel is helemaal stuk. Megan is flink geschokken en zet het op een brullen, ook omdat haar buggy nu stuk is.

De vrouw die dit alles veroorzaakt weet niet hoe snel ze weg moet komen! Dat vind ik nog het aller ergste van het hele verhaal. Niks van: gaat het meisje of sorry voor de buggy ik had een beetje haast...

Marcel snelt achter haar aan en houd haar staande. Dit vind ze maar belachelijk! Waarom er was toch niks aan de hand?

Inmiddels blijven er ook wat mensen staan en ook die laten weten het gedrag van de mevrouw heel vreemd te vinden en verwachten op z'n minst dat ze even naar Megan gaat om sorry te zeggen. Tot verbazing van allemaal kruipt ze in de slachtoffer rol en vindt ze dat zij zieliger is dan een kindje van 2,5jr... We zijn stom verbaasd en hebben het maar gelaten.

Laten wij dan maar de volwassenen zijn en we hebben de buggy bij het vuil gezet en Megan mocht bij papa op de schouders zitten.

Ik begrijp gewoon niet dat mensen zich niet beseffen dat er ook nog een kindje in zo'n wagentje zit.

Wie heeft er een soort gelijk voorval mee gemaakt? En liep diegene ook door?

12 jaar geleden

Helaas een piep klein beetje een miskoop........de verkoopster heeft een wiel vergeten mee te sturen en nu zegt ze dat ze hem in de doos gedaan had en hij weg is... Maar goed 2nieuwe achter wielen besteld bij Quinny en dan is hij zo goed als nieuw. Ik heb de bekleding gewassen en de frame gesopt en hij is verder helemaal goed Uit eindelijk komt er nu 30euro bij maar het is wel een top buggy voor deze prijs. Nu maar hopen dat mijn man hem ook mooi vind :D

12 jaar geleden

Thanks :D Gaat vast lukken!

12 jaar geleden

Het zijn zulke fijne dingen joh! Veel plezier er mee!

12 jaar geleden

Woehoe! ik heb gister via MP een quinny Zapp gekocht voor 56,75 :D echt helemaal blij! Nu hopen dat hij zo mooi in het echt is als op de foto's maar dat mag de pret niet drukken. Hij is oranje met regenhoes en draagtas. perfect voor onze vakantie! Dacht inmiddels dat ik er nooit meer een voor een goede prijs zou vinden maar de verkoper was heel aardig en begreep het verhaal en wilde hem zelfs voor me opsturen :-)