Snap

My first born

Mijn trots; gefeliciteerd

Elk jaar, elke verjaardag schrijf ik een stukje voor de dagboeken van onze kinderen. Soms lukt het niet om deze berichtjes handgeschreven te doen en deel ik deze per app/ mail/ social media met ons kroost. Zo ook dit afgelopen voor onze oudste dochter; our first born;

Lieve Aylah,

Al 15 jaar mag ik getuige zijn van wie jij bent en hoe jij je ontwikkeld.

Wat een heerlijkheid om jouw moeder te mogen zijn.

Met jouw lange benen steek je regelmatig boven het maaiveld uit en laat je zien wie je bent en waar je voor staat.

Aan de buitenkant ben je de afgelopen jaren onwijs veranderd; just love it! Hoewel die lange haren..... 😉

Anyway, maar ook in je wilskracht, doorzettingsvermogen, jouw energie, jouw vastberadenheid, jouw nieuwsgierigheid, jouw intellect, jouw creativiteit, jouw warmte en jouw vrije blik zie ik je boven dat maaiveld uitsteken.....

Elk jaar wordt je weer een beetje meer Aylah en wat kan ik daar van genieten. Blijf dit doen, blijf dicht bij jezelf en laat je niet afleiden van de doelen die je hebt gesteld.

Lieve Aylah, zo lang jij me toe laat, wil ik getuige blijven van jouw groei, van jouw reis naar de betere; beste versie van jezelf.

En als ik er dan toch ben, zal ik alles doen om ruimte te creëren zodat jij die reis kan maken en als ik er dan toch ben, weet dat je hier niet alleen in staat; wij staan achter je.

Lieve Aylah gefeliciteerd met je 15e verjaardag!