Snap

Morgen naar de anethesist voor intake operatie!

Volgende week de operatie van Megan. Hoe bereid je dit voor? Wat vertel je.....en misschien nog belangrijker: wat vertel je niet?

Morgen is het zo ver en hebben we de intake voor de operatie van Megan.

Hoewel het een kleine ingreep is en met 10 minuten al weer klaar is vind ik het toch wel moelijk hoor. Je kind krijgt toch narcose en dat blijf ik altijd een beetje eng vinden.

Maar wat me nu nog het meeste bezig houd is hoe zal ze het zelf ervaren..... Ze is al een keer eerder onder narcose geweest maar toen was ze 5 weken oud en daar weet ze nu natuurlijk niks meer van. Nu is ze bijna 3 jaar en zal ze het bewust gaan mee maken.

En hoe bereid je dit voor? Wat vertel je.....en misschien nog belangrijker: wat vertel je niet?


Voorbereidingen voor de operatie

Dit weekend zal in het teken staan van de operatie die Megan maandag gaat krijgen en we gaan het er veel over hebben zodat ze het gaat zien als iets waar ze niet bang voor hoeft te zijn. We hebben haar trolly al neer gezet en ze mag hierin spullen stoppen die mee morgen naar het ziekenhuis. Ook vertellen we haar dat ze naar de slaapdokter gaat en die gaat een kapje over haar mond doen zodat ze lekker kan gaan slapen. We staan ook stil dat als ze wakker word na het slapen dat ze dan wel pijn gaat krijgen maar dat als ze wat koud water drinkt het snel weer beter zal zijn. En natuurlijk vertellen we dat ze heel veel ijsjes mag eten........zoveel ze maar wil.

Op zondag ga ik met Megan naar de supermarkt en mag ze zelf de ijsjes uitzoeken. Het is een moeilijke keuze maar na goede overweging gaat ze voor het pak waar drie verschillende soorten in zitten. Ze kan niet wachten tot ze deze mag gaan eten!

Veel meer kunnen we niet doen en we gaan hopen en duimen dat alles goed zal gaan maandag en dat ze snel weer op geknapt is!

11 jaar geleden

thanks :D

11 jaar geleden

wat een spannende tijd zeg, vooral voor megan. Toitoitoi en we horen graag hoe het is gegaan (en hoe ze de ijsjes vond smaken)