Blog header image

Mijn lieve knappe baby

Ik wil je zoveel zeggen maar je wil alleen maar met me kussen en knuffelen. Ik schrijf het voor je op voor later...
Annemiek2
7 jaar geleden

Wat een dapper en goed besluit hebben jullie genomen. Ik heb ook een handicap in mijn hand/pols/arm gebied. In beide armen. Ik kan mijn hand niet goed omdraaien dat is soms verrekte moeilijk. Pak maar eens geld aan zonder het te laten vallen. Met de "ergste" hand is dat een ware uitdaging. Straks wanneer je zoon zijn beide handen een duim hebben gekregen zal het makkelijker gaan en kan hij zich beter ontwikkelen op dat gebied. Denk maar eens aan schrijven. Dat gaat stukken makkelijker met een duim dan zonder. Ik denk dat het een stuk minder zal opvallen als hij 2 duimen heeft dan zonder. Heel veel sterkte met de tijd die gaat komen want dat het zwaar wordt geloof ik graag.