Snap

Merkkleding voor kinderen; JA of NEE?

Laat ik beginnen met dat het zeker een JA voor mij is. Ik heb 2 dochters, van 5 en 3, en het grootste deel van de tijd dragen ze merkkleding. Dit omdat ik dat, over het algemeen, gewoon het mooiste vind.

Nou heb je natuurlijk verschillende segmenten. Zie bijvoorbeeld de hoofdfoto bij deze blog. Mijn dochtertje Indy draagt een jurkje van Levv, van 30 euro. Dit is niet een extreem hoge prijs. Dit jurkje, en heel veel andere mooie merkkleertjes, kan je trouwens vinden bij een onwijs tof winkeltje, Joep en Isa (Teteringen – vlakbij Breda), of in de webshop www.joepenisa.com.

Dan heb je een segment hoger, zoals bijvoorbeeld Like Flo, waar de prijzen van een jurkje variëren van 50 tot 70 euro. Daar koop ik ook wel eens wat van, maar daar denk ik al wel een keertje extra over na 😉.

Daar bovenop heb je dan de nog hogere merken, zoals MonnaLisa, waar je 150 euro neertelt voor een jurkje. Daar begin ik niet aan. Ik zou voor mezelf niet eens zoveel geld aan een jurkje uitgeven, dus dan ook niet voor mijn kinderen.

Maar goed, stel dat je nou wel heel graag merkkleding wil kopen, maar het je echt te duur is, dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden. Check bijvoorbeeld even één van mijn eerste blogs, waarin ik je alles uitleg over het kopen en verkopen van merkkleding op Facebook, Instagram en Marktplaats. Dit is echt een ideale manier om aan goedkopere merkkleding te komen. Het nadeel is alleen dat meestal niet meer helemaal nieuw is én je altijd een risico loopt dat je bij een oplichter aan het kopen bent.

Dus er is nog een andere leuke optie! Er is sinds kort een hele toffe webshop geopend, www.kidzoutlet.nl. Hier kan je terecht voor merkkleding van oude seizoenen. Zie bijvoorbeeld de jurkjes van mijn meiden op de foto hieronder. Dit zijn jurkjes van Quapi van winter 2019/2020. Ze zijn nieuw met de kaartjes er nog aan. Nieuwprijs €44,95, nu €15 per stuk. Of beter nog, hou de dagdeal in de gaten, €9 voor zo’n jurkje. Ik vind dit dus echt ideaal! Toch de toffe kleding, maar niet de volle mep betalen. Win-win!

Snap