Snap

Meisje je lijkt zo op je papa

De kleine meid word al een echte dame, maar meisje meisje wat lijk je op je vader!

Onze kleine Maud alweer 2,5 jaar oud, je karakter word steeds duidelijker, daar waar je zo'n relaxed kindje was ben je nu een opstandige puber dat haar nep huiltje in de strijd gooit als het je niet aanstaat.

Niet altijd natuurlijk, je bent nog altijd levendig en vrolijk, je karakter treed elke dag een beetje meer naar de voorgrond het is mooi om te zien hoe je steeds meer op papa gaat lijken.

Zoals gisteren even een rondje door het bos met de hond, jij ging mee. Het was alweer even geleden dat je daar was geweest en vrolijk huppel je door het bos. Al snel moet ik gaan vertalen, wat zeg je nou? mama baame goeken. Goeken is zoeken dat weet ik, maar voor de rest weet ik niet wat je zoekt. Je schiet van links naar recht van het ene bosje naar het andere, opeens sta je stil, mama baame op! Eten! en je werpt je op de grond met je grote krokodillen tranen. Eens goed kijkend waar je ligt zie ik dat je voor een bramen struik ligt, waar uiteraard nu geen bramen meer inzitten.

Dat was wat je bedoelde! Bramen zoeken! Al lachen til ik haar op en zeg dat ze thuis wat lekkers krijgt en dat andere er eerder waren om de bramen op te eten. Een beetje onverschillig loop je door. Ik besluit eikels te zoeken, een goede afleiding.

Eenmaal thuis komen de tranen weer en je verteld papa dat er geen bramen meer waren, papa begrijpt je meteen en we geven je een paar stukjes appel, dat voldoet. Ik vraag papa hoe ze erbij komt, die antwoord ja ik heb een keertje bramen met haar geplukt ze vond het heerlijk! Dat deed ik vroeger ook dat ik zo klein was...

Zo vader zo dochter zeggen ze dan!

7 jaar geleden

leuk he om te zien hoe dat kleine hummelje een echt persoontje word. bij ons is het zo dat ze kwa karakter steeds meer op mij gaat lijken maar kwa uiterlijk steeds meer op papa :) wel erg leuk om te zien en te merken.