Blog header image

Lippenstift in mijn kleuterklas.... ohhhh

Wat krijg je als een kind de lippenstift van zijn zus mee neemt? Ik wist niet of ik moest lachen of boos moest worden.
Lindsy83
6 jaar geleden

Haha heerlijk! Leuk opgepakt ook! Hier is geen lippenstift in huis, dus valt het ook niet tepakken, amar ik zou wel even moeten lachen als mijn zoontje zich opaakt met de lippenstift die een van zijn vriendjes heeft 'gevonden' :D

Miriam68
6 jaar geleden

Niet mijn lippenstift maar wel mijn nagellak. Helaas ook meteen mijn duurste :-( Niet alleen zijn teennageltjes maar zijn halve voeten en ook mijn tapijt zaten onder... Was niet heel blij maar ben ook niet boos geworden. Beetje zelfde aanpak als jij gedaan eigenlijk... Mijn kleuter heeft wel een kamerverbod want in de kamer van mijn dochter van 17 jaar is natuurlijk ook heeeeeeeeeeel veel te vinden! Ik kwam een keer boven en toen was haar kamer één grote walm van parfum.... Oja, en nu herinner ik mij dat mijn kleuter vorig jaar een keer een bus talkpoeder te pakken had gekregen die nog in zijn commode lag. Niet alleen hij was helemaal wit maar alles in zijn kamer. Ook toen ben ik niet boos geworden maar ik vond dat echt niet gaaf! Shit happens. En over shit gesproken ;-) ... De peuterdochter van een kennis van mij had een keer haar luier open gepulkt en ...guess what? Dus er zijn altijd ergere dingen, dat zie je maar weer eens :-) ......

Joycies
6 jaar geleden

Toch te grappig.... gaat er alleen zo moeilijk af. Haha

Joycies
6 jaar geleden

Haha zo'n luier... te erg.

rebo1982
6 jaar geleden

haha, ik zie het al voor me! Hier wordt vooral nog op onbewaakte ogenblikken met viltstift geexperimenteerd. Op zichzelf en gelukkig tot nog toe niet op de muur...

Joycies
6 jaar geleden

Haha ja zulke kindjes heb ik ook in mijn klas. Gelukkig voor jou niet op je muren.

Kirstenimolnen
6 jaar geleden

Aah ik zou ook moeilijk mijn lach in kunnen houden. Elfa heeft weleens mijn lippenstift te pakken gehad, heeft het toen de binnenkant van mijn tas gedecoreerd. Was er redelijk optijd bij dus de schade was beperkt. Laatst wel met een stift de eetkamerstoel gekleurd. Was ook niet boos, had zelf beter op moeten letten. Maar probeer haar wel altijd te zeggen dat ze alleen op het papier mag tekenen. Ze vind mijn hakken en sieraden trouwens heel interessant, dus een kwestie van tijd voordat ze mijn make-up tas gaat plunderen ben ik bang haha.

anoniem2017
6 jaar geleden

Hier heeft de oudste de jongste een keer ingekleurd met zwarte stift, ik lag op bed en had mijn bril nog niet op komen ze boven, kijk mama .... Is nu ook een zwarte piet. Pffff ik was snel wakker zelfs zonder bril zag ik het. Was wel blij dat hij geen merkstift te pakken had, nu duurde het al 20 min voor het eraf was.

Joycies
6 jaar geleden

oww nee... gelukkig idd dat het geen merkstift was. Kan je er nu wel een beetje om lachen?

Joycies
6 jaar geleden

hahaha, was je eetkamerstoel zo saai? En inderdaad hou je sieraden, hakken en make-up maar goed in de gaten!

anoniem2017
6 jaar geleden

Ja zijn nu weer een paar jaar verder he

Anoniem
6 jaar geleden

Oww wat erg hahaha. Ik moest erg lachen om je verhaal en zag het al helemaal voor me. De mijne pakt vaak mijn sieraden, dus daar moet ik erg op letten.

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk opgelost! Ik zou denk ik heel erg hard gaan lachen als ik die jongens zou zien. hahaha

Joycies
6 jaar geleden

haha gelukkig

Joycies
6 jaar geleden

ja inderdaad voor je het weet is het weg...

Joycies
6 jaar geleden

hahaha, ja maar soms moet je professioneel blijven ;-)