Snap

Lief! Lifestyle auto- en wipstoeltjes!

Het vrolijke kindermerk lief! Lifestyle (bekend geworden door de t-shirtjes bedrukt met teksten als lief! En stoer!) is uitgegroeid tot een breed lifestyle-merk voor zowel kinderen als volwassenen.

Naast kleding voor baby's en peuters heeft lief! nu ook verzorgingsproducten, servies, knuffels, fietsen, raamdecoratie, tassen, bed- en badtextiel, verf, meubels, behang, wanddecoratie en accessoires!

Maar lieve mama's, Lief! heeft er nu wat nieuwe artikelen bij! Vanaf nu kan je namelijk ook op Lieflifestyle.nl auto- en wipstoeltjes bestellen. De stoeltjes zijn verkrijgbaar in het roze en blauw, gemaakt van een leuk geruit dessin.

Er zijn autostoelen in twee verschillende maten, voor kinderen tot en met 35 kilo. Niet alleen een veilig zitje voor in de auto, maar ook een leuk ding in vrolijke kleuren! De wipstoeltjes zijn ook vrolijk én comfortabel, natuurlijk ook in hoogte te verstellen. Ze zijn licht in gewicht en daarom gemakkelijk te verplaatsen.

Neem dus snel een kijkje op Lief! Lifestyle en bekijk de super leuke auto- en wipstoelen!

11 jaar geleden

lief!

11 jaar geleden

Wat een super gave wipstoel! Het is zo jammer dat mijn kinderen al weer wat ouder zijn, ik zou het zo bestellen als er weer een kleine komt!

11 jaar geleden

ja zoo lief!!! mocht ik ooit nog een kindje krijgen dan koop ik echt zo'n wipstoeltje!