Terug
Blog header image

Laat het los, laat het gaan! De Elsa en Anna gekte.

Voorbij is de storm in mij! Inmiddels kan ik dit liedje feilloos meezingen.
Loes van der Leer
6 jaar geleden

Hahaha!! Hier precies het zelfde, alleen dan met Cars :)

anoniem2017
6 jaar geleden

Leuk toch, zelf vind ik deze tekenfilm niet vervelen. Hier een tijd gehad dat ik op de wc zat en de jongste aan de andere kant van de deur stond. Mama? " zullen wij een sneeuwpop maken, dat vind ik reuze fijn haha

Lindsy83
6 jaar geleden

oh heerlijk! Ik heb de film zelf nog niet gezien, maar zelfs ik weet wie wie is en wat er gezongen word! Ik ben nu al nieuwsgierig wat de hype gaat worden als mijn dreumes over een paar jaar naar school gaat :D

nijn81
6 jaar geleden

Zoooo herkenbaar! Hier ook frozenfans die het lied van buiten kennen met gebaren en dansjes erbij. Zelfs voor op de fiets zingt mijn jongste uit volle borst. Het laat veel omstanders glimlachen. En ook als ze kei hard in de winkel gillen: Ohhhhh Frozennnnnn! Diewillikkkk!!!

rebo1982
6 jaar geleden

heerlijk! laat je gaan ;) Wat kan jou dat raam of die deur nou schelen!

Joycies
6 jaar geleden

Het is een heerlijk nummer om lekker mee te blerren. Gewoon lekker doen! Doe ik namelijk ook. :-)

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Oooh ook zo leuk. Heerlijk he hoe die kleintjes in het verhaal kunnen zitten. Geniet ervan!

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Zeker leuk. Ik geniet er ook enorm van. Ben het helemaal met je eens. De film verveelt niet snel. Net als assepoester, dat is ook een groot favoriet hier. Haha en hilarisch dat je dan op de wc zit en je kindje vraagt om samen een sneeuwpop te maken. Ik zie het zo voor me. Geweldig!

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Ik kende de film ook niet hoor. Tenminste, ik kende de figuren wel, maar had de film ook nog nooit gezien. Maar hij is prachtig. En verveelt niet snel (vind ik).

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Jaaaaah hier worden de liedjes ook meegezongen, inclusief de nodige danspasjes en handgebaren. Heerlijk.

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Hahahaha ja je hebt gelijk ;-). Kan mij het ook schelen, ik doe gewoon mee.

Mama van Drie Boefjes
6 jaar geleden

Ooooh dat was jij die ik laatst mee hoorde zingen ;-). Zal de volgende keer ook gewoon mee doen. Uit volle borst :-p.

Blog header image

My family

💜