Snap

Kraamvisite bij Madiba

Eindelijk hadden we tijd om op visite te gaan bij baby olifantje Madiba in Safaripark Beekse Bergen

Eindelijk hadden we de tijd gevonden om op kraamvisite te gaan bij baby olifant Madiba. Na de eerste hype en heel veel duizenden bezoekers was het een stuk rustiger gisteren (dinsdag) na schooltijd.

Al moet ik wel zeggen dat ik het nog erg druk vond zo voor een doordeweekse dinsdag buiten de schoolvakanties om, maar dat zal ook wel te maken hebben met onder andere: Madiba, baby vale gieren en de vele prijzen in verschillende categorieën die het park in de afgelopen dagen gewonnen heeft (het is ook echt een prachtig park).

We kwamen precies op tijd bij de olifanten. Om 16.00 uur kregen ze namelijk te eten binnen in de stal. We hebben ze dus eerst nog buiten kunnen zien en vervolgens naar binnen zien rennen om te eten. Ik heb daar ook een filmpje van gemaakt (klik hier voor de link naar mijn facebookpagina waar je door kunt klikken naar mijn website en het filmpje).

Echt heel erg schattig!

 

7 jaar geleden

Ik vind baby olifantjes ook te schattig! Hadden jullie wel een kadootje voor de kraamolifant mee gebracht? ;)