Terug
Blog header image

Koude ballen, zei ik dat echt?

Je let regelmatig op je woorden rondom de kleine. Maar soms flapt er wel eens wat uit...
Anoniem
7 jaar geleden

Tranen over m'n wangen! Zie het zo voor me. En ja...zulke dingen onthouden ze meteen!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Haha ja inderdaad. Je kunt nuttige dingen tig keer zeggen en dan zijn ze opeens spontaan oostindisch doof of vergeetachtig. Maar dergelijke fratsen, ja hoor. Zucht. Bij de visite vandaag zei Max ook opeens 'Shit mag je niet zeggen, dat is een stout woord'. De visite zei toen tegen mij 'tja dat krijg je nu op school hè, dat ze ook met zulke woorden thuis komen'. Met het schaamrood op de kaken moest ik toegeven dat dat S-woord toch ook uit mijn mond was ontglipt ooit, waarna meneer het weer definitief op zijn harde schijf heeft gezet. Hmpf...

Blog header image

My family

💜