Snap

KNUTSELKONTJE

Wat hebben we veel regenachtige dagen geteld de afgelopen weken. En in Nederland weet je het toch nooit zeker en kan je zomaar ineens een middag gedwongen binnen zitten. Het 'Knutselkontjes' concept kwam ik tegen op Instagram en ik noem het een schot in de roos.

Ik ben best creatief, maar soms is het met alle druk van andere prioriteiten om je heen wel heel fijn als iets al voor jou wordt uitgedacht. Zo heb ik het dus ook een keer laten versturen als kraamcadeau. Want wees eerlijk, dit is een goed voorbeeld, in die kraamweek kom je handen tekort en wil je de oudste niet minder aandacht geven. In de knutselkontjes box zit alles wat je nodig hebt (alleen geen schaar), maar dat geeft je dus op een spontane regenachtige middag direct een leuke binnenactiviteit. 

Zo maakten wij een vogelhuisje en een mooie spiegel. En voor de niet zo creatieve mama's; er is aan alles gedacht. Ook een gebruiksaanwijzing met stappenplan. Daarin wordt nog eens verteld welke materialen je nodig hebt per knutselproject. Stapsgewijs met foto's wordt laten zien wat de bedoeling is. Bijna geen kans om te laten mislukken. En de mooiste knutselwerkjes zijn die kinderen veelal zelf hebben gemaakt. De imperfectie maakt het dan perfect. 

Het initiatief is opgezet door twee creatieve moeders met knutselliefhebbende kinderen thuis. Ik zeg duimpje omhoog en het is zeker de moeite waard om de box in huis te halen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk even op hun website: www.knutselkontjes.nl

1 jaar geleden

De website is nog even offline. Bestellen kan deze week nog via social media🌼