Snap

Kinderfeestjes... wat doe je ermee?!

Na 2 jaar een kinderfeestje thuis nu maar voor een feestje buiten de deur gekozen :)

Nu ben ik niet een van meeste creatieve moeders op deze wereld maar de afgelopen 2 jaar is het me gelukt het kinderfeestje van mijn dochter thuis in elkaar te draaien.

Omdat ik het feestje van vorig jaar echt een lichtelijk drama vond. Iets met veel ruziënde kinderen, overal make-up en nagellak, een niet werkende printer en soesjes die niet lekker gevonden werden heb ik besloten het dit jaar anders te doen.

Ze wordt 7 donderdag en echt al weken zo nerveus voor haar verjaardag, enerzijds zal ik zelfs blij zijn als het voorbij is. Woensdag viert ze haar kinderfeestje en na honderd keer de gastenlijst veranderen heeft ze eindelijk 6 meisjes ( jongens zijn echt not done ) uitgezocht die ze op haar feestje wil uitnodigen. Nu snap ik niet alle keuzes zo goed maar oké, dat is weer een ander dingetje en heb maar wijselijk besloten het zo te laten.

We gaan naar een speelboerderij waar ze binnen en buiten kunnen spelen, ze frietjes of een pannenkoek krijgen en ze zich hopelijk zonder al te veel gedoe zichzelf vermaken ;) Nu zag ik dat het woensdag ( net zoals de afgelopen 2 jaar trouwens ) echt herfstweer wordt dus dat is weer een beetje minder maar hopelijk wordt het een beter feestje als vorig jaar.... voor mij althans :)

Wat doen jullie met kinderfeestjes??

7 jaar geleden

;)

7 jaar geleden

Wauw ik vind het super klinken :) Ik vind het knap dat je het kan! Wij zijn inmiddels naar de speelboerderij geweest en om eerlijk te zijn.... ik vier het nooit meer thuis :)

7 jaar geleden

The truth just shines thgrouh your post

7 jaar geleden

Ik vier altijd de feestjes vd kids thuis, vindt het buitenshuis veel te duur en onnodig en elk jaar krijg ik leuke reacties terug vd kinderen. Met 4 kids heb ik al heel wat feesten gevierd intussen enkele dingen die we gedaan hebben zijn: Bioscoop gemaakt in huis met zoonlief van 10 en zijn vrienden Fotolijstjes versierd met dochterlief nadat we eerst een gezamenlijke foto hebben gemaakt natuurlijk na het versieren de foto in het lijstje zodat het helemaal af is. Waterballonnen gevecht gehouden. Koekjes bakken Lekker naar de speeltuin om de hoek Zwemfeestje Met de oudste zoon hij is in de zomer jarig hebben we een slaapfeest gehouden in de tuin tent opgezet en met zijn alle hebben ze een leuk tentfeestje gehad. Dit zijn enkele voorbeelden Het belangrijkste vindt ik altijd is om ervoor te zorgen dat je van tevoren alles klaar hebt staan, mijn schoonmoeder komt altijd helpen alleen is het echt niet te doen en je moet zorgen dat je de kids steeds bezighoudt dan komt het echt helemaal goed :) Ik heb er altijd weer evenveel zin in en s avonds moe en voldaan van een leuk feestje en kan nog heerlijk nagenieten van het feit dat mijn kids zo genoten hebben van hun feestje