Snap

Wat denk jij? wat is de beste keuze voor haar?

De keuzes die wij maken zullen haar tekenen voor leven..

Hoogtepunten en dieptepunten.. waar leggen we de lat voor ons zelf, als je kind medisch het een en ander heeft en het ziekenhuis niet weet wat de 'eindstreep' is voelt het soms als een run die je rent waar de eindstreep steeds veranderd, oja en waarbij we tussendoor ook nog wel eens struikelen over onze eigen voeten.. teleurgesteld, boos dat is wat ik dan voel, of moet ik dan toch de lat minder hoog leggen en blij zijn met wat we nu hebben bereikt. Elke ouder wil het beste uit zijn kind naar boven halen. Helemaal wat voor een ander zo normaal is en voor je eigen kind een droom zou zijn. 


Als een ander onze dochter ziet is het 9/10 wat een lief jurkje wat een schat van een meid, zo vriendelijk, en dan de opmerking die we gister kregen tijdens het wandelen 'wat een mooi rugzakje' en die raakt mij het meest... Bijna niemand ziet dat er in dat rugzakje een pompje zit, met een slangetje naar haar buik. Datzelfde slangetje die haar eten geeft, maar aan de andere kant ook zoveel pijn en ongemak geeft.

De keuzes die we moeten maken gaan we over de maag blijven voeden of toch over de darmen? zien we misschien toch iets over het hoofd? toch maar verder onderzoeken? Keuzes die wij als ouder moeten maken in het belang van je kind. Waar is ze het op lange termijn meest bij gebaard? wat kunnen we beste doen om het trauma te beperken? zo veel vragen zo weinig concrete antwoorden.

De keuzes die we moeten maken, gaan we over de maag blijven voeden of toch over de darmen? zien we misschien toch iets over het hoofd? toch maar verder onderzoeken? Keuzes die wij als ouder moeten maken in het belang van je kind. Wat is op lange termijn het beste? wat kunnen we beste doen om het trauma te beperken? zo veel vragen zo weinig concrete antwoorden..

Liefs,

Een mama

Trending op Mamaplaats: Onverwacht verjaardagscadeau: “De tranen stonden in mijn ogen”