Terug
Blog header image

Kerstnacht in een glitterjurk en blitse gympen

Onze eerste kerstnachtdienst in de Dominicus was een heel bijzondere ervaring. Heerlijk gezongen en genoten van Dunya.
TessK
6 jaar geleden

Mooi geschreven over een heerlijke avond! Nu ben ik verre van gelovig, ben meer van het toeval, maar als een prachtig iemand zoals jij er zo mooi en vol passie over kan schrijven raak je mij. Ik wens jullie hele fijne dagen toe en een super 2016!

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk verslag van hoe jullie samen Kerstavond hebben beleefd! Fijne Kerstdagen!

Anoniem
6 jaar geleden

Was wel een geweldig kerstfeest voor Dunya zo te lezen, en leuk, die vragen :-)

Lindsy83
6 jaar geleden

Leuk om te lezen hoe een kind het allemaal beleeft! Wel handig zulke schoenen, ook al hoorde je haar niet, nu kon je toch een beetje volgens waar ze heen ging :)

Annemiek2
6 jaar geleden

Wat een mooie kerstavond hebben jullie zo gehad. Grappig dat Dunya zich thuis voelt in julie nieuwe kerk, de kerk waar ze eerst echt niet heen wilde en ze was zelfs boos op je. Heel moi dat het nu zo is, ze zich op haar plek voelt.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dank je wel voor je compliment. Ik vind geloof echt iets om samen te beleven en het gaat bij ons ook meer om het hier en nu en wat doe je met je leven. Ik ben ook niet van het zweverige en daarom ben ik blij met een kerk die daar ook weinig mee doet. De oude verhalen zie ik meer als een boodschap om de dingen anders aan te pakken dan toen. En om de boodschap erin te ontdekken. Verder moet iedereen ermee doen wat voor hem of haar goed voelt. In de kerk of buiten de kerk, maakt niet uit. ik vind het wel belangrijk om Dunya iets mee te geven daarvan, omdat de Bijbel erg verweven is met de geschiedenis en cultuur.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Jij ook fijne kerstdagen en alvast veel mooie dagen in 2016! Dank je wel voor je reactie!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Van vragen word je wijs zeg ik altijd.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Die schoenen zijn superhandig! In het donker de trap op, dan hebben we toch licht! En in de kerk gaf het ook een mooi effect! ;)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ja, het was heel dubbel. En toen ik haar op kerstavond zo zag staan, vond ik haar er zo goed bij passen, terwijl ze bij het kinderkerstfeest in de oude kerk, zich eenzaam leek te voelen op het podium. Ze begint echt te begrijpen dat dit een goede keuze was. Ook voor mij was het voor een keertje teruggaan heel verhelderend. Ik twijfelde niet, maar had het gevoel dat ik nog niet gewend was in de Dominicus. Nu weet ik wel beter. Daar voel ik me thuis, daar blijven we de komende jaren. :)

Anoniem
6 jaar geleden

Hallo Henrike, Ben blij dat Dunya zich, in ieder geval zo te zien, op haar plek voelt, En dat is achter bij de kindernevendienst te merken.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Hartstikke leuk Sjaak. Dunya heeft het nu echt naar haar zin en heeft de overstap geaccepteerd. En ze weet goed haar weg te vinden in de Dominicus. ;)

Blog header image

My family

💜