Snap

Jouw baby op social media ? Of toch niet ?

De meningen zijn sterk verdeeld of je jou eigen " prachtige " baby op internet moet zetten.... Waarom niet?

Tegenwoordig met social media kan je niet achterblijven met het plaatsen van een zwangerschaps aankondiging tot een echo foto, en uiteindelijk een geboorte foto wauw! Ik vind zulke momenten altijd prachtig om te lezen op social media! Trotse ouders die trots hun kindje showen! 

Maar toch zijn de meningen verdeeld! En dat is logisch, sommige vinden dat hun kindje niet op internet mort verschijnen omdat deze er waarschijnlijk nooit meer af gaan! Google onthoud tegenwoordig alles wat op internet verschijnt. 

Mijn mening ? Zelf ben ik hobby fotograaf en vind het geweldig om foto's van mijn opgroeiende ventje te showen, ik ben er trots op en geniet er volop van! 

En zo kunnen familie/vrienden die verder weg wonen toch genieten van de kleine! En hem toch op een bijzonder manier zien opgroeien! Als social media er is, ach waarom dan ook niet?

8 jaar geleden

Skypen en e-mailen is ook ideaal! ;-) wat fijn dat deze dingen er nu zijn !! Lekker genieten van je gezinnentje, dat is het belangrijkste.

8 jaar geleden

Ja helemaal gelijk! Je hebt ook mensen die zeggen je gaat je kind er toch niet opzetten! Ach zo iedereen zijn mening, wij zijn trotse moeders en willen dat graag showen! ;-)

8 jaar geleden

Ik heb en gebruik geen social media. Ik heb zelfs nog een type koelkast mobieltje met druktoetsen die het prima doet. Bellen en SMS-en? Wat moet een mens nog meer? Enne.. die familie die niet om de hoek woont, die mailt mij! En ik stuur met veel plezier wekelijks een e-mail terug met foto's van de kleine. En Skypen natuurlijk, vanaf de laptop.

8 jaar geleden

op facebook heb ik de foto's alleen voor vrienden en show ik graag alle fotos. Mijn vriend heeft ook als hobby fotograferen, dus we hebben heel wat mooie plaatjes van ons mannetje. Hier op mamaplaats probeer ik zo weinig mogelijk fotos van hem te plaatsen, maar sommige fotos passen gewoon te mooi bij de blog om dan maar een standaard plaatje te gebruiken ;) En ach ja, zo lang hij er niet in rare posities ofoz op staat zie ik er eigenlijk weinig kwaad in...