Jongens VS Meisjes

Ik ben een echte spender, ik ben er ook erg goed in. Geen webwinkel is voor mij veilig en als een winkelketen een klantenpas heeft kun je er 1000 euro op inleggen dat ik die pas in mijn bezit heb. Voor mezelf veel kleding, voor vriendlief lekkers, kleding of onnodige lieve dingetjes en voor Ashton en Logan ga ik helemaal los. H en M, webshops, speelgoed, rammelaars, knuffels, schoenen, Bakugan ongein... noem het op en ik heb het gekocht of overweeg het te kopen. En ELKE keer loop ik tegen hetzelfde aan, voor jongens is het aanbod gewoon VEEEEEEL kleiner. Horendol, misselijkmakend frustrerend vind ik het! Voor Logan dacht ik dat ik gewoon kieskeurig was als het op mijn stoere knul aankwam, dat ik gewoon niks leuk genoeg vond. Maar loop maar een willekeurige speelgoedwinkel in en de roze hoek ( prinsessen, Hannah Montana, Hello Kitty, Barbie, Petshop etcetc ) is veel groter dan de roze/blauw/zwarte hoek ( Thomas, Spiderman, Cars, Bob de Bouwer ) En dan kledingwinkels, doen al die merken nu echt meer moeite het in elkaar flansen van meisjeskleding dan voor jongenskleding? K3 bijvoorbeeld, mijn zoontje is een grote fan en ik ga er niet vanuit dat hij de enige is. Is het dan ZOVEEL gevraagd om te zorgen dat na de concerten er ook blauwe of grijze bekers zijn met Karen, Kathleen en Josje? Of een blauwe K3 pen? Hij wil geen roze, maar vindt Josje toch wel errug leuk!

Ik vind dat alle jongensmama’s massaal moeten schrijven/mailen en bellen. Ik voel me bijna schuldig als ik wat leuks zie voor Logan en moet bijna mijn benen in m’n nek kunnen leggen om ook wat te vinden voor Ashton! Jongens zijn net zo leuk, willen ook graag spelen. En zij kunnen het niet helpen dat de maatschappij hen leert dat roze alleen voor meisjes is ( op de shirtjes na, die mogen zij nu al een paar jaar ook dragen ) Dus jongensmama’s, werp dat juk af! Ga in protest en trek zoals wij dat jaren geleden ook deden de broek aan.

Wij willen jongensspeelgoed, in net zulke grote hoeveelheden als voor onze dochters! En nee, niet met rare wezens met messen, zwaarden en vuurbommen. En dan weer iets leuker dan Bob de Bouwer. We leven pas in mei en ik hou nu al mn hart vast voor onze vriend de Sint. En het feit dat niet hij, maar WIJ al die kadootjes ergens vandaan moeten trekken...

12 jaar geleden

Ja Bakugan is hier ook helemaal hot. Wat het is weet hij geloof ik niet echt, maar we hebben wel die rare balwezens in huis! En spiderman, daar wordt je ook mee doodgegooid. Nu wachten op Phineas and Ferb, die vindt moeders namelijk zelf OOK leuk!

12 jaar geleden

Ik ben het helemaal met je eens, hier ook een big spender, maar gelukkig met 2 meiden en 1 jongen. Dus met de meiden kan ik me goed uitleven, helaas met mijn zoon wat minder. Maar hij is meer weg van pokemon en bakugan en daar zijn gelukkig wel genoeg spullen in te vinden.