Snap

Jongens versus meisjes

Ik heb 2 meiden en 1 jongen. En steeds loop ik ertegenaan. Voor meiden hebben ze zoveel leuke kleding, echt het begint een beetje een verslaving te worden. Regelmatig struin ik markplaats af voor meidenkleding. En steeds hou ik mezelf voor ze zijn klaar, en dan toch kom ik wat leuks tegen.

Lotte was eigenlijk klaar voor van de zomer, maar die groeit ineens als kool. Weet niet hoe ze het doet maar veel kleding is gewoon te kort geworden. Nieuw kopen doe ik ook regelmatig maar net als ik hebben tig moeders dezelfde verslaving als ik en wordt vergeten kleding te koop gezet op marktplaats, eigenlijk nog nieuw. Al vaak heb ik dure merkkleding als nieuw gekocht voor een mooi prijsje. Want over 1 ding ben ik uit, vaak doe je veel langer met merkkleding dan de gewone kleding. Ze krijgen bij mij iedere dag nieuwe kleding aan dus kleding wordt gewassen, de gewone kleding wordt vaak al na 1 keer wassen pillig.

Maar goed als ik dan voor Lotte aan het zoeken ben kom ik uiteraard ook veel leuks tegen van Maud. Nou moet ik wel zeggen dat alle kleding ook echt wordt gedragen, ik heb geen ‘vergeten’ kleding in de kast.

Het is wel leuk om te zien dat Lotte en Maud hun eigen merk hebben, als ik het zo teruglees klinkt dat gek. Maar Maud is meer van de stoere kleding en draagt veel br@nd en Lotte is meer van de kleurtjes en draagt veel bengh.

Maar als ik dan naar de jongenskleding kijk is dat een heel ander verhaal. Dat is een shirt en een broek en klaar. Je hebt daar niet zoveel variatie in. Dat vind ik best jammer.

Met de babykleding vond ik het wel meevallen, maar nu ze ouder worden valt het me steeds meer op. Als ik de winkels in ga dan kom ik zoveel leuks tegen voor de meiden maar voor Stef valt het altijd tegen.

Ben ik daar nou de enige in?