Snap

Jeej or neej? Tuigje voor je kindje?!

Aaaghr soms word ik helemaal gek: Met 3 kinderen in de supermarkt/park/stad... Ze vliegen alle kanten op!

Nu werd ik laatst door een vriendin op Facebook getaggd in een grappige foto van een vrouw met 3 kinderen in tuigjes. Alsof het hondjes waren. Heel grappig!

Maar wat later dacht ik: hmm... misschien toch wel handig om zo'n tuigje te hebben. Of in ieder geval eentje voor Max, die is echt mega actief en altijd zoek. 

Of ik het ook echt ga doen is een tweede... Maar ben benieuwd: wat vind jij: een tuigje (op drukke plekken) voor je kids--- Jeej or neej? 

6 jaar geleden

Tuurlijk ben je zelf verantwoordelijk, maar ik vind het echt belachelijk hoe jij reageert! Je kinderen leren luisteren heeft verre iets te maken met het wel of niet gebruik maken van een tuigje. Het heeft te maken met de veiligheid van een kind waarborgen. Hetzelfde als waarom mensen boxen gebruiken, een kind in een ledikant leggen of Traphekjes gebruiken. Heeft niets met luisteren te maken heeft te maken, maar waarschijnlijk is het bij jou nooit aan de orde geweest.. (en je mag het zelf niet gebruiken maar jou manier van reageren is echt een vinger wijzen)

6 jaar geleden

Belachelijk om een tuigje te gebruiken! Natuurlijk vliegen de meeste kinderen het gevaar tegemoet. Ze kunnen gevaar namelijk nog niet inschatten. Je bent er als ouder zelf verantwoordelijk voor om op te letten. Je moet je kinderen gewoon leren luisteren.

6 jaar geleden

Ik was deze optie helemaal vergeten. Mijn dochter van bijna drie luistert voor geen meter en ik vind het soms doodeng als ze zich ineens losrukt of dat probeert. Ik ga het zeker overwegen. Jeej.

6 jaar geleden

Alles is beter dan je kindjes kwijt raken. En de gene die er om lachen ja dikke neus die gaan je niet helpen zoeken naar je kind . Die gaan de pijn en verdrietniet voelen. Ik ben absoluut voor de tuigjes. Als het effe niet meer kan. Ik heb 2 onhandelbaare kindjes. Oost indiesh doof. Ik word liever uitgelachen dan dat me kind kwijt is of ontvoert word.