Snap

"Je wordt er toch gewoon voor betaald? '

Laatst vroeg een moeder waarom ouders mij cadeautjes geven aan het eind van het jaar. Je wordt er toch immers voor betaald?

Ja, lieve moeder ik word inderdaad betaald voor wat ik doe. Maar waardering voor je werk vindt iedereen toch fijn? Zeker na een jaar hard werken en er alles aan gedaan hebt om het beste uit de kinderen te halen. Ze een fijn jaar geven in een veilige omgeving. 

Waardering hoeft niet duur te zijn. Een woord is al genoeg. Mij het gevoel geven dat je waardeert wat ik voor je kind heb gedaan. Of is dat nou heel gek?

Laatst kreeg ik Frozen chocolaatjes van een moeder. Een dag daarna zei deze moeder: "Het is misschien niet veel, maar ik wilde je gewoon wat geven." Niet veel? Zoiets betekent juist heel veel voor mij! Hoe lief? Zoiets kan mij heel blij maken.

Ook kreeg ik eens een kaartje met een heel lief berichtje. Je behandelt ons kind als je eigen dochter, bedankt! Hoe lief? Van dit soort dingen kan ik heel gelukkig worden!

Dus lieve mama's het is bijna vakantie. Bedank die juf/meester. Het hoeft geen cadeautje te zijn of iets heel groots. Maar een kaartje een woordje of zelfs een tekening van je kind kan ons heel blij maken! Een stukje waardering. Dat wil toch iedereen?

7 jaar geleden

Glutenvrij bakken is niet heel eenvoudig ;). Je hebt verschillende bak mixen. De albertheijn heeft er 1 van het huismerk. Schär heeft verschillende mixen waaronder ook cake en zandkoekjes mix. Ik heb een poos echt glutenvrij gebakken en bak momenteel waar met glutenvrije bak mixen en kook glutenvrij warm eten. Zorg wel dat alles goed schoon is en dat je geen kruisbesmeting krijgt. Dus gebruik ingrediënten waarvan je 100% zeker bent dat er geen fractie gluten in gekomen is. Gebruik schoon gereedschap en als je niet zeker bent van je houten lepel gebruik dan wat anders. Gluten zijn de bindmiddelen in tarwe etc. Daarom worden je bak resultaten wat kruimeliger. Sommige kunnen echt niks verdragen andere wel een klein beetje. Mijn zoontje heeft momenteel weer peuter diarree en hij reageert goed op zo min mogelijk gluten/tarwe. Misschien heb ik wel dingen verteld die je al weet. Zo ja heb ik deze reactie voor niks geschreven. ;) Heel veel succes met het bakken van de cakejes

7 jaar geleden

Ik zou idd gaan voor cupcakes. En rekening er meehouden dat het kindje het misschien niet durft te eten. Onze 3de heeft lamg gehad dat hij niet durfde. Niet omdat hij ondankbaar was maar bang voor pijn. De suikervrij maakt het wel wat lastiger Maar super dat je het probeerd !

7 jaar geleden

Ik zou idd gaan voor cupcakes. En rekening er meehouden dat het kindje het misschien niet durft te eten. Onze 3de heeft lamg gehad dat hij niet durfde. Niet omdat hij ondankbaar was maar bang voor pijn. De suikervrij maakt het wel wat lastiger Maar super dat je het probeerd !

7 jaar geleden

Jaaa goed idee, suggesties zijn welkom!