Snap

Jarig in de Corona tijd.

Dit lieve ondeugende, eigenzinnige, ondernemende, kroelgraag mannetje is bijna jarig. Dan mag hij 2 kaarsjes uitblazen.

Ondanks dat hij gelukkig niks van deze COVID-19 tijd mee krijgt blijf ik 't als mama toch sneu vinden dat hij niet zijn verjaardag kan vieren. 

Het gaat mij absoluut niet om de cadeautjes, maar wel op de beleving en de enorme gunfactor.

Ik gun ieder kind een verjaardagsfeestje, taart, slingers, chips, cadeautjes, aandacht en enorm veel liefde. Nu dat dit jaar niet opgaat voor onze kleine man moeten we zelf creatief zijn. 

Ik ben nu allerlei leuke dingen aan 't bedenken die we samen met z'n 3e kunnen doen op z'n verjaardag. Gelukkig zijn er hele leuke knutselpakketten te koop en gaan we sws cakejes bakken. Het wordt hoe dan ook een fijne verjaardag. 

Tuurlijk hopen we volgend jaar in alle goede gezondheid zijn verjaardag uitgebreid te vieren, met familie en vrienden en dan wordt hij ook 3 dus zal hij dit bewuster meemaken. 

Hoe lossen jullie de verjaardagen nu op tijdens de COVID-19?

Hebben jullie nog leuke thuis ideeën? Alles is welkom 😘

2 jaar geleden

Het is voor iedereen momenteel herkenbaar denk ik, ben ind erg blij dat hij het nu nog niet zo door heeft. Hebben jullie een leuke verjaardag gehad ondanks de maatregelen? Je had igg vast lekker weer =). We gaan het gewoon laten gebeuren, hoe moeilijk dit ook is. Lief berichtje. 😘

2 jaar geleden

Wat een lieverd zeg! Heel herkenbaar je verhaal, mijn zoon was 29 augustus jarig, dus dat was nog nét voor alle nog strengere maatregelen. Gelukkig is je zoontje nu nog klein en merkt hij er niet zoveel van. De ideeën die je al hebt zijn leuk! Ik zou je als tip willen geven om je er niet al te druk om te maken. Je zoontje zal al super blij zijn met een taartje, de kaarsjes, een mooi cadeau en de aandacht 😊. Maar ik begrijp je gevoel! gefeliciteerd alvast!