Terug
Blog header image

Ik wil toch een bril!

Toen Dunya drie jaar was moest ze naar de oogarts. Ze kon niet alle plaatjes goed benoemen bij de ogentest op het Consultatiebureau.
Lindsy83
6 jaar geleden

Kan ook best zijn bijgetrokken :) Ik heb een paar weken een bril gehad. Toen vergat ik hem een keer na het zwemmen en bij de volgende controle bleek hij niet meer nodig :) Goed hoe ze hiermee omgaat.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ik heb ook nooit iets gemerkt aan haar ogen. Ze heeft altijd oog gehad voor details. Nu ben ik degene die bijna toe is aan een leesbril en leest zij mij de kleine lettertjes voor. Zonder bril uiteraard. :)

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!