Snap

Ik hou van jou tot de maan en terug oneindig en verder

Mijn lieve kanjer waar ik zo onwijs veel van hou is nu al bijna 14 maanden.

Mijn vriendje, mijn baby, mijn boefje, wat ben jij toch zo onwijs gegroeid! Ik kan jou nauwelijks bij houden, je leert elke dag wat nieuws en babbelt de oren van onze kop ! En dat mag want ik wordt alleen maar nog stapel verliefder op jou, elke dag meer! Mijn hart barst bijna uit elkaar. Jij bent nu 14 maanden oud en krijgt nu alle tanden achter elkaar en bent nu vaak s'nachts wakker van de pijn ! Maar dat maakt mij niet uit ik ga met liefde uit bed en pak je bij me, tot je weer in slaap valt op mijn buik. 

Jij bezorgt mijn slapeloze nachten, maar dat doe ik met liefde, want jij geeeft mij zoveeel meer terug! Ik ben zo dankbaar dat ik mama mag zijn en mama mocht worden. Dat ik een vlekkeloze zwangerschap heb gehad en dat ik toen al, onwijs gelukkig was om dat mee te maken! 

Er zijn geen woorden voor hoe het voelt als jij s'morgens met je dikke glimlach elke dag wakker wordt! Van baby zijn, de eerste keer borstvoeding, de eerste lach, het eerste hikje, eerste boertje, etc. Naar een onwijs vrolijk lief mannetje, dat nu stapjes aan de tafel zet, weg tijgert, kiekeboe speelt. Wat verrijk jij ons leven,en wat koester ik alles wat wij hebben meegemaakt, en kijk ik zo uit naar de toekomst!  Maar graag een stapje rustiger, want mama moet zo wennen hoe onwijs snel jij nu gaat en wilt mama nog even langer van jou genieten nu jij mij nog nodig heb! 

Ik hou van jou tot de maan en weer terug, tot het oneindig en verder! 

8 jaar geleden

Mooi geschreven !

8 jaar geleden

Lief!!