Snap

ik ben vandaag zo boos , en voel me zo machteloos !!!

Het recht om dingen achter te houden van anders mans kind , is in mijn ogen heel erg !!! RAZEND ben ik !! in alle staten !!!

gisteren avond zei mijn ventje , jij zou beter eens meegaan op hotel met mij want je zit er helemaal onderheen , je moet echt eens uit die kliniek , en ze zorgen hier goed voor ons meisje ,...na bijna een uur twijfelen , en emilie en anita gevraagd te hebben wat hun mening was ben ik meegegaan met yorim , met een piepklein mini hartje. Maar eerlijk ? het heeft eens goed gedaan om uit de kliniek te zijn. deze morgen daar nog een snelle douche genomen , en tegen dat het 8uur was stond ik al terug bij mijn popje in de kamer , ik vroeg direct aan de verpleging , hoe is het deze nacht gegaan? dingen die gemeld moeten worden? ze zei: "nee hoor , alles was in orde , goed geslapen , niks op aan te merken , heel flink geweest". ik dacht super !! dat hoor ik graag. na een paar minuten kwam er een kinderarts binnen , (alweer een andere dit is dan onder tussen al 5 keer een andere arts geweest). de arts vroeg aan mij : " hoe is het deze nacht geweest"? sorry mevrouw , maar ik heb deze nacht niet bij mijn popje geslapen om even mijn batterijen terug op te laden..maar de verpleging wist me te zeggen dat alles in orde was ! ondertussen stond de verpleegster nog in de kamer , en ze zei : deze nacht weer haar hartje een paar keer gedaald , want daarna hebben we nog een halfuur in de kamer gestaan om te zien of ze het nog deed....WTF???????????? MEENT ZE DIT NOU????? TEGEN MIJ ZEI ZE DAT ALLES NORMAAL WAS,????

Zijn het mijn gedachten als ik dit RONDUIT ERG vind om informatie over MIJN kind achter te houden???? moest ik niet mogen weten ging ze het toch niet in de kamer gemeld hebben aan de kinderarts?????

WAAROM wordt dit eerst niet gezegd tegen mij?? ik voel me zoooooo machteloos tegen al deze artsen hier.. ik weet niet meer wat te doen ,!!! morgen zie ik de prof , en wordt mijn mening hier duidelijk gemaakt !!! dit is de blog voor vandaag, ik moet echt even bekomen :-(

6 jaar geleden

gelijk tegen die verpleegster moeten zeggenq

6 jaar geleden

Melden. Wees vriendelijk eerlijk maar vooral doortastend. Dat helpt het best. Sterkte xx