Terug
Blog header image

Huilend zat ik naast zijn bed

Ik kan zelf veel hebben, maar als mijn mupje zich niet goed voelt...dat trek ik niet hoor!
Anoniem
7 jaar geleden

Arme donder! Ook arme ouders natuurlijk, maar hij is toch wel het armst nu... Heel veel beterschap en positieve energie van mijn kant! Hopelijk helpt het een beetje...

JufFeline
7 jaar geleden

Ah zo naar. Ik snap helemaal dat je moeder hart breekt als je kindje zo zielig is. Mijn zoontje is ook verkouden en slaapt slecht maar gelukkig nog niet zo erg als jouw kindje. Beterschap!

Annemiek2
7 jaar geleden

oo wat naar voor jullie zeg. Ik kom gelijk even tot de kern, heb je al geprobeerd om elmo de inhalator te laten gebruiken en dan samen met Max het nog een keer te laten doen? Wat ik ook vaker gelezen en gehoor heb is dat als ze heel boos zijn en gillen en huilen tijdens het gebruik van de inhalator het dieper in de longen komt. Klinkt heel hard maar misschien is het toch beter om het toch te proberen. Hebben jullie ook al iets onder het matras van Max gelegd zodat hij aan zijn hoofdeinde wat hoger ligt? Dit wil ook wel eens helpen. Hoe dan ook heel veel sterkte en ik hoop dat Max er snel beter is en vannacht een betere nacht maakt dan afgelopen nacht.

Trotsemamabezigebij
7 jaar geleden

Ach arm kleintje wat vervelend bahbah wij gebruiken op het werk (ouderenzorg) maar ook zelf en bij onze dame dampo/vixks/luuf en smeren dat onder de voeten.. klinkt vreemd maar helpt hier wel. Miss iets om te proberen;) heel veel beterschap;)

Annemiek2
7 jaar geleden

Luuf mag niet vanwege de verdenking van astma. Dit heb ik een keer op de verpakking gelezen. Ik hoorde ook veeel over en ik dacht eens kijken. Ook hier beide ouders met dit gen.

Anoniem
7 jaar geleden

Ow zo vervelend als die kleintjes ziek zijn, mijn oudste (4) heeft er gelukkig nooit zo'n last van als hij verkouden is, maar de jongste (2) ach en wee, niet slapen, gelijk schor, hoesten alles schraal etc etc. ik leg altijd vanaf het moment dat hij een beetje dicht gaat zitten of hoesten een opgevouwen handdoek onder zijn matras (hij vind het niet fijn slapen, maar ja) en als het echt te erg word en wij ook niet veel slaap meer krijgen neem ik hem mee naar ons bed en leg hem op mijn borst, en val ik zittend in slaap, dat helpt ook wel met ademen bij de kleine man. ow en zwitsal ademvrij overdadig in het bad gooien, helpt ook om wat vrij te komen voor het slapen gaan. Heel veel sterkte en succes ik hoop dat hij zich snel weer beter voelt, niets zo erg als die kleintjes die ziek zijn :/. Maar een hoop liefde van papa en mama doet veel :*.

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Ja hij won de zieligwedstrijd bij uitstek hoor! Mupke toch. Dank je voor je positieve energie. Hij voelt zich al eenstuk beter vandaag dus het lijkt te hebben geholpen :-)

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Ja bah he, als ik zelf iets heb dan is het maar zo. MAar mijn kindje, bah nee dan ben ik opeens niet meer zo stoer!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Hi! Bedankt voor het meedenken. We hebben Elmo inderdaad al ingezet. Hij vond het hele idee van zo'n kapje over zijn mond en neus veel te eng. Toen heb ik mijn voorzetkamer (ik heb ook een inhalator) gepakt, waar je je mond over een mondstuk heen doet en inademt. Die vond hij veel fijner. Ik ga proberen die van hem (die dus niet gebruikt is nu) om te wisselen bij de apotheek. En anders vraag ik er voor mezelf een nieuwe aan, krijgt hij die :-)

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Onder de voeten ja? Luuf gebruiken we inderdaad niet vanwege astma (en bij hem kans op astma). Maar bijv. van die vicksbolletjes (vaporub mag nog niet op zijn leeftijd) waar je mee kunt stomen kunnen wel. Die heb ik ook leeggedrukt op de punten van zijn matras. Thanks voor het meedenken!

EllyKlijsen
7 jaar geleden

Ow ja die Zwitsal was ik alweer vergeten. Kunnen we ook weer eens proberen! En inderdaad zijn bed wat hoger maken wellicht. Sterkte ook met jouw kleine mocht deze weer verkouden worden...(fingers crossed dat dit voorlopig niet gebeurt!)

Annemiek2
7 jaar geleden

Heb je vaker zwitsal gebruikt en geen exceem reactie gehad? Geen probleem. Als je het niet eerder gebruikt heb zou ik oppassen er mee je schrijft in je volgende blog over uitslag. Exceem en astma zijn broertje en zusje van elkaar en in zwitsal zitten nogal wat parfums en andere dingen die bij een gevoelige huid reacties kunnen opwekken. (sorry hoor dat ik weer met een reactie klaar sta)

EllyKlijsen
6 jaar geleden

Goed dat je t zegt! Gewone zwitsal gaat gelukkig goed. Maar misschien zo'n aparte variant...je weet nooit. Iets waar ik wel extra alert op ben. Thanks weer voor t meedenken hoor! Vind ik alleen maar fijn!

Annemiek2
6 jaar geleden

Oke :) Ja soms weet ik niet of het bemoeierig overkomt op andere als ik veel van zulk soort reacties in 1 blog geef.

Blog header image

My family

💜