Snap

Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje?

Hoeveel wagens/buggy's heb jij voor je kindje? Één wagen dacht ik altijd. Met één kind leek mij dat zo logisch.

Één buggy/kinderwagen dacht ik altijd. Met één kind leek mij dat zo logisch. Nadat Hayley uit de eerste wagen was gegroeid, de reiswieg en dergelijke, kocht ik een Mutsy Spider. Een stoere wagen waar dochterlief inmiddels behoorlijk aan gehecht is. Ik gebruik hem ontzettend vaak, maar na zoveel ervaring met de wagen, vind ik hem niet meer zo handig.

De Mutsy is moeilijk in te klappen, lastig te tillen en ook nog best zwaar. Het is dan ook een wagen die ik niet voor een tweede keer zou kiezen. Maar het is de wagen die ik heb, dus doen we het er maar mee.


Hoeveel buggy's?

Maar een groep vriendinnen van mij, waar ik regelmatig mee op stap ga met kids, hebben allemaal twee verschillende wagens. Het viel mij gisteren op tijdens een uitje. Iedereen had een andere wagen mee dan de vorige keer. "Hebben jullie er allemaal 2 dan?" vroeg ik verbaasd. Iedereen knikte. Ik keek teleurgesteld naar mijn falende wagentje waar Hayley inmiddels al 2 jaar in zit. Die meiden hebben allemaal een 'gewone' wagen en een makkelijk inklapbare buggy.

Misschien toch wel handig zo'n buggy! Daar moet ik maar eens goed over na gaan denken.


Vraag aan jullie:

Hebben jullie ook allemaal twee wagens? En welke buggy is aan te raden?


Noot van de redactie:

Mocht je inspiratie op willen doen: op Buggy.nl vind je een groot aanbod van buggy's!

10 jaar geleden

Wij hebben een goede kinderwagen(Quinny Buzz) en 3 buggy's. Enorm overdreven maar 1 hadden we al. Maar die is wat prijziger en ik wou er 1 voor op vakantie. Dus toen had ik in eerste instantie een gekocht maar die kon niet in de lig stand. En dat was wel nodig voor onze meid dus heb ik er een gratis afgehaald bij iemand thuis via Marktplaats. Tja.. En zo heb je er 3! Gelukkig hebben wij een grote garage :)

11 jaar geleden

Wij hebben er 3 gehad. We kochten tegelijkertijd in onze zwangerschap een quinny zapp 4 wiel met een extra terrein wiel en een Buggy titanium Breeze met adapters voor de maxi cosi... We wonen 2 hoog en ik zag mij niet elke dag onze Quinny buzz naar beneden tillen. Ik kon de titanium breeze met 1 hand in en uit klappen wat een vereiste was met 2 trappen op en af.. Een geweldige buggy waar ik ontzettend veel gebruik van heb gemaakt. Onze quinny buzz heb ik veel gebruikt met de langere wandeltochten en mijn man gebruikte hoofdzakelijk de quinny buzz vanwege de verstelbare duwstang (hij is lang en achter de buggy liep hij krom)...En onze derde wagentje was een goedkope paraplubuggy voor achter op de fiets.. (gekocht voor 5 euro van marktplaats)...We hebben een maandje geleden alle wagentjes verkocht en onze dochter wordt over 4 maandjes 4 jaar oud...en ik zou het, mochten we een tweede krijgen, precies hetzelfde weer doen....De quinny buzz gaf veel comfort en vind ik met een kleintje een must en helemaal in het eerste half jaar. De titanium baby breeze vond ik ook fantastisch... jammer genoeg is die uit de collectie.... een beetje look al like quinny zapp maar dan met ligstand en geen rammelende wieltjes....

11 jaar geleden

Ja de buggy die jij hebt Miranda is echt super mooi!:) @Christa: die wagen van jou klinkt echt ideaal!

11 jaar geleden

Hier 1 buggy, De maclaren quest sport, en ik vindt hem zoooo handig, met 1 hand in te klappen, makkelijk duwen, regen kap zit er bij....