Blog header image

Hoe belangrijk vind jij de kleding van je kind ?

Hecht jij veel waarde aan de kleding van jou kindje ? Of vind je dat totaal niet belangrijk ?

Nu ik deze blog ga schrijven bedenk ik me al dat er een hoop meningen zullen komen. En, natuurlijk dat mag! Het is juist leuk om als moeders onder elkaar te discussiëren, vind je ook niet? 

Over het feit of je de kleding van je kindje belangrijk vind ? In deze blog zal ik mijn mening delen. Ben natuurlijk heel benieuwd welke mening jij deelt! 

Om te beginnen heeft natuurlijk niet iedereen het geld en de middelen om te zorgen dat je kindje altijd maar in nieuwe kleding loopt! En dat hoeft ook niet, juist niet! Maar hecht je er wel waarde aan? 

Mijn zoontje probeer ik altijd leuk te kleden, broekje, leuk shirt, bijpassend sjaaltje en hippe schoentjes! Ik vind het niet zozeer belangrijk, maar vooral héél erg leuk om mijn kleine man stoer en hip te kleden! Later als hij naar school gaat, dan vind ik het eigenlijk belangrijk worden, ik weet nog van vroeger dan kwam je in een gebreide trui, gemaakt door je moeder op school aan, nou nou je was meteen die dag de pispaal van de klas! 

Dat wil ik enigszins voorkomen, en tegenwoordig hoeft leuke kleding helemaal niet duur te zijn! Kijk maar naar de Hema en de Zara! Super leuke kleertjes, en spot goedkoop! Vooral tijdens de sale! 

7 jaar geleden

Ik vind het leuk als mijn zoontje er leuk uit ziet maar het moet bovenal praktisch zijn voor hem. In zijn kast ligt een evengrote stapel "mooie" kleding als "oude" kleding. Afhankelijk van wat de dag gaat brengen, kleed ik hem aan. Mijn zoontje loopt dan ook de ene dag in aftandse oude kleding en de andere dag in mooie, hippe kleding. Vooral mijn vriend is van de fashion dus daarmee heb ik de afspraak dat hij later (vanaf de basisschool) met hem kleren koopt. Ik koop de praktische kleding wel.

7 jaar geleden

Ja geweldig die glow in the dark shirts!! ;)

7 jaar geleden

ik ben dol op blousejes en helpertjes voor op de broek . maar ik vind ook weer joggingsbroeken leuk met een paar stoere gympen en een leuke trui / t-shirt ( de meeste truitjes zijn glow in the dark helemaal geweldig en niet zo duur bij de c&s

7 jaar geleden

Super!! ;)