Terug
Blog header image

Hoe belangrijk vind jij de kleding van je kind ?

Hecht jij veel waarde aan de kleding van jou kindje ? Of vind je dat totaal niet belangrijk ?
Anoniem
6 jaar geleden

Ik snap je helemaal. Ik vind het heeeel leuk on mijn zoontje leuk te kleden. Stoere jeans met z'n stoere gympen. En idd op school kan pesten al bij kleding beginnen en dat wil je t liefst voorkomen. En je kan hele leuke kleding voor niet al te veel geld kopen. Want ze groeien ook zo hard, zo lang dragen ze t niet.

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja je hebt ook nog eens gelijk dat ze er super snel uitgroeien! ;) ik probeer kleding waar mijn zoontje uit is gegroeid weg te geven aan mensen die het echt nodig hebben.

Anoniem
6 jaar geleden

Mijn dochters gaan leuker gekleed dan ik haha! Het valt me op dat alles hen leuk staat! Dat maakt het kleden van ze zo leuk! Maar ik geef er geen godsvermogens aan uit hoor.

Daniëlle
6 jaar geleden

Leuk om te horen!! Haha, nee ik vind het ook altijd een sport om zo goedkoop mogelijke leuke kleertjes te kopen!

anoniem2017
6 jaar geleden

Ik probeer ze in mijn smaak aan te kleden. En ik vind dat ze er leuk uitzien, want wat ik niet leuk vind krijgen ze niet aan. Gooi ik gelijk in de weggeefzak. Krijg namelijk ook een hoop. Ik ben niet van de merkkleding, ik vind iets leuk of niet. Of het nu van iemand over gekregen is of nieuw gekocht van een goedkope of een duurdere zaak. Maar dan het probleem. Die basisschoolkinderen hebben ook een mening. En wat ik superleuk vind kan zomaar zijn dat ze het echt niet willen dragen. De huisregel is dat er geen joggingbroeken aanmogen op schooldagen. Vind ik afschuwelijk. Dus eigenlijk mogen ze dat enkel aan op de dagen dat ik denk dat ze niet de deur uitgaan.. Dus ja ik wil dat ze er leuk uitzien, maar ze moeten er ook lekker in kunnen bewegen.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Mijn kids hebben leuke kleding vind ik, wel simpel maar dat is altijd goed te combineren! Als ik weet dat we deur niet uit hoeven krijgen ze lekker een onsie of pyamma aan, daar doen we niet moeilijk over! Mijn FAVIRITE kleding stukken BY FARE zijn wolle kabbel truien! Die zijn weer helemaal in hoor!! Serieus! :D hihi

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik vind een joggingsbroek juist wel heel leuk met een wat netter shirtje erop. Zo zie je maar weer inderdaad dat smeken verschillen. En gelukkig maar :)

Lindsy83
6 jaar geleden

Ik vind het wel belangrijk hoe mijn zoontje erbij loopt, maar ik geef niks om merken. Maar ik zou hem bijvoorbeeld niet in een helemaal verwassen shirt of iets met dikke flekken of nog erger een scheur onder de oksel ofzo naar school laten gaan.

anoniem2017
6 jaar geleden

Gelukkig wel zeg, zou saai zijn anders, maar mijn zoon krijg ik niet alles aan. Sokken mag niks opstaan en moeten binnenste buiten anders zitten ze niet lekker, blousen enkel als hij heeft gezegt wat hij wil. ( dus met kerst wilde hij een witte met een stropdas) geen truien waar de hals strak van is, want dan blijven zijn oren hangen als hij die trui uit moet doen. Mijn dochter heeft het liefst jurkjes. Als ik ze zelf hun kleren aan laat doen, heeft zoon alleen maar joggingbroeken aan denk, daar zitten geen knopen aan.

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja perfect toch!! ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja geweldig!! Of zo'n stoere legging voor jongens! Ook super leuk!

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha thuis is die kleine van mij ook lekker casual gewoon wat lekker zit ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Nee begrijpelijk! ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Misschien oppervlakkig, maar ik geef juist wel om merkkleding. Dat is toch vaak net iets leuker en blijft vaak mooier na het veelvuldig wassen. Een mooie jurk van Le Chic of Jottum. Of een prachtig boxpakje van Petit Bateau. Ik hou er zo van. Ik heb het geluk dat mijn zus veel heeft doorgegeven maar ik koop ook veel. Vorig jaar de duurste aankoop ever gedaan; een winterjas van Bomba.

Kimdejong
6 jaar geleden

Ik ben helemaal gek van Lief! Lifestyle, maar dat wil niet zeggen dat ze alleen maar dat merk dragen. Mijn kinderen dragen ook kleren van Wibra en Zeeman, van Hema en H&M, kortom ze dragen alles. Ik koop zelfs ook veel via marktplaats en via facebook (veilinggroepen). Schoenen en ondergoed koop ik NOOIT 2e hands, dat vind ik vies voor ondergoed en slecht qua schoenen, die dienen naar de voeten van jou kind te gaan staan. Als ze al naar iemands andere voeten staan kan dat problemen opleveren op latere leeftijd. Ook verkoop ik zo kleertjes die mijn kinderen niet meer passen of voor de oudste als ze het niet aan wil. En I LOVE SALE!! Laatst leuke Adidas schoentjes voor mijn stoere vent gekocht voor vijftien euro's! Geen geld.

Anoniem
6 jaar geleden

Op dit moment kleed ik mijn zoontje ook wat ik leuk vind. Niet zoals de kinder mode nu is. Maar gewoon lekker stoer met een open blouse op een hip t-shirt. Het liefste geen simpel opdruk maar met een zakje, knoopjes of gekleurde stiksel ofzo. Maar het is soms moeilijk hoor bij jongens! Zeker omdat we geen dure merkkleding kunnen betalen. Later als hij ouder is en klasgenootjes het belangrijk gaan vinden mag hij van ons wel kleding die op dat moment "hot" is bij de kids. Het klinkt misschien stom... maar mijn zoontje heeft rood haar (wat ik zelf trouwens heel mooi vind!) en ik ben bang dat hij gepest gaat worden hiermee als zijn kleding ook nog eens flut is.

Anoniem
6 jaar geleden

Ja op schoenen bezuinigen we ook echt niet. Zo belangrijk.

Daniëlle
6 jaar geleden

Wauw, maar ach als het kan ? Waarom niet toch ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Serieus ? Waar had je die Adidas schoentjes gekocht ? Die wil ik ook!!! ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Nee, heb je helemaal gelijk in, schoenen zijn zo belangrijk!

Daniëlle
6 jaar geleden

Ai dat begrijp ik helemaal! Hopelijk zal dat niet gebeuren in de klas later! En hopelijk kan hij goed voor zichzelf op komen?

anoniem2017
6 jaar geleden

De duurste merktruien die ik voor zoon in de kast heb hangen wil hij niet aan, dat is met een te strakke hals. Maar ik kijk niet naar merk en koop maar tot een bepaald bedrag.

Mama O en B
6 jaar geleden

Mijn dochtertje is mijn modepopje. Haha Ik heb veel te veel kleding voor haar en ongeveer 2/3 is tweedehands. Op die manier is het leuk om kleertjes te kopen. Ik ben echter niet zo dat ik haar 3x op een dag omkleed. S morgens kleed ik d'r aan en niet vaker (behalve bij een luier lekkage ????).

Kimdejong
6 jaar geleden

Bij Van Haren! Neo Adidasjes LOVE THEM ;-)

Kimdejong
6 jaar geleden

Idd, niet besparen op schoenen, maar love the sale on shoes hahaha

Anoniem
6 jaar geleden

Het maakt mij helemaal niks uit waar het vandaan komt (mits tweedehands) als het maar leuk en stoer is voor me kleine mannetje. Nu 11 maanden. Iedereen zegt ook altijd van wat ziet hij er onwijs leuk uit, waar heb je dat vandaan? Uhm... de Wibra haha. Het is heel erg maar elke 2 weken ga ik heerlijk voor hem shoppen en dan zie ik wel waar ik beland

Anoniem
6 jaar geleden

We hebben hier veel meiden in de familie...en alle kinderkleding wordt doorgegeven. Leuk en handig! Ook al is er veel kleding waarvan mijn dochter (7 jaar oud) gelijk al zegt; vind ik niet mooi, of wil ik niet....dat gaat dan ook gelijk weer naar de 'doorgeefzak'.... ze heeft zoveel kleding dat ik vaak niets meer nieuws durf te kopen en daarbij houdt mijn dochter niet zo van kleding shoppen...dus het maakt haar niet altijd zoveel uit. Wel is ze dol op al haar my little pony, minions en elsa shirtjes (ik vind ze echt 'afffschuuuweliijkkk)..... hoe ouder ze worden hoe minder je te zeggen hebt over hun kleding helaas (tot een jaar of 4 was ik de baas;))

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha geweldig ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Haha helemaal gelijk heb je hoor ;)

Daniëlle
6 jaar geleden

Super!! ;)

Anoniem
6 jaar geleden

ik ben dol op blousejes en helpertjes voor op de broek . maar ik vind ook weer joggingsbroeken leuk met een paar stoere gympen en een leuke trui / t-shirt ( de meeste truitjes zijn glow in the dark helemaal geweldig en niet zo duur bij de c&s

Daniëlle
6 jaar geleden

Ja geweldig die glow in the dark shirts!! ;)

Anoniem
6 jaar geleden

Ik vind het leuk als mijn zoontje er leuk uit ziet maar het moet bovenal praktisch zijn voor hem. In zijn kast ligt een evengrote stapel "mooie" kleding als "oude" kleding. Afhankelijk van wat de dag gaat brengen, kleed ik hem aan. Mijn zoontje loopt dan ook de ene dag in aftandse oude kleding en de andere dag in mooie, hippe kleding. Vooral mijn vriend is van de fashion dus daarmee heb ik de afspraak dat hij later (vanaf de basisschool) met hem kleren koopt. Ik koop de praktische kleding wel.

Blog header image

My family

💜