Snap

Hitte en alleen op pad met de kleine spruit

Het is warm en je wilt iets gaan doen. Hmm makkelijker bedacht dan gedaan!

ok, ik ben door mijn collega 'bakfiets-moeder' bestempeld haha. Je zou denken zo'n ding is iiiideaal! Issie ook, maar mijn dochter loopt nog niet en op het strand met een parasol, koeltas, gewone tas en kind sjouwen is toch iets lastiger dan gedacht. Het punt is, er kan zo veel in, maar je vergeet dan ook dat je dat allemaal zelf moet sjouwen.

Boodschappen doen, top! Alles past erin, picknicken, super! Gooi alles maar in de bak. Je kan dan je fiets naast je picknickplaatsje zetten.

Maar alleen naar t strand, hmm minder succesvol. Ik had mn handen vol en 11 kilo extra op mn arm. Ze vond het heeeerlijk, dus daar geniet ik dan ook extra van, maar alles weer inpakken terwijl die kleine mups steeds wegkruipt EN vervolgens alles aan je armen hangen en dan ook haar van de grond optillen. Het zou echt een komische scene zijn. Als ik dat bij andere moeders zou zien, zou ik me heerlijk verkneukelen om het feit dat iemand zo lekker aan het stuntelen is, maar ikzelf ben er ook zo een! Morgen maar iets anders verzinnen..

Misschien de stad in en bevroren druifjes in dr flesje doen, ijsje eten.. In de schaduw ergens lekker lunchen. Frappucino erbij en even de koelte in de winkels opzoeken.. Mensen in Utrecht.. Als je me morgen ziet lopen.. Zwaai even!