Snap

Hiep hiep hoera Mees zijn vijfde verjaardag!

Go shorty it's your birthday!

De vijfde verjaardag van Mees.

Ongeloofelijk maar waar onze Mees werd deze zomer vijf jaar.!!

Nu kan ik jullie vertellen dat alle clichés waar zijn en de tijd veel te snel gaat en bladiebla maar dat ga ik lekker niet doen want weten jullie toch allemaal zelf ook wel.

Ik ga jullie gewoon een lekker verslagje van zijn verjaardag geven met een paar gezellige foto’s erbij. Enjoy!

We vieren Mees zijn verjaardag altijd op een zaterdag. Tussen Mees en mijn eigen verjaardag zit namelijk precies een week tussen dus we vieren “onze” verjaardag altijd op de zaterdag de er tussenin valt. We beginnen de verjaardag altijd vanaf 15.00 uur en dan tot in de late uurtjes meestal.

Smorgens was Mees natuurlijk al vroeg wakker en gingen we meteen naar beneden om te kijken wat nou zijn grote cadeau was. We zongen langzalhijleven en in de tuin mocht hij dan eindelijk zijn grote cadeau uitpakken. Hij was ontzettend blij ermee en was er al niet meer vanaf te slaan.

Het cadeau was namelijk een grote wipkip. Die hadden we zelf via marktplaats op de kop getikt en opgeknapt zonder dat Mees het wist.

Snap

Daarna gingen we gauw verder met het versieren van onze tuin. Meestal kiest mama een thema voor de verjaardag versieringen, maar nu vond ik het tijd dat Mees dit zelf uit ging kiezen. Hij is tenslotte nu vijf jaar en weet echt wel wat hij zelf wil. Mees koos voor het thema ruimtevaart, dus gingen we lekker veel versieren. De versieringen komen allemaal van de Hema en van Solow af, mocht je dat willen weten.

Snap

Nadat alles versierd was, de taart opgehaald was en alles klaar stond kon het feest beginnen.

Snap
Snap
Snap

Mees kreeg erg veel cadeautjes en hij was overal net zo blij mee. Onder andere heel veel mooie lego dozen, de wipkip en de v-tech kidizoom en stiekem nog veel meer maar te veel om allemaal op te noemen.

Snap

Hij had het af en toe even zwaar om alle prikkels en alle emoties te verwerken maar ook dat hoort bij een kinderverjaardag. Af en toe wat tranen en daarna was het weer helemaal goed.

Gelukkig vond het hij zelf toch echt de mooiste verjaardag en dat is waar je het tenslotte allemaal voor doet.

Snap
Snap