Terug
Blog header image

Het perfecte voorbehoedsmiddel

Er bestaat een beter middel om niet zwanger te worden dan alle bergen pillen, rubbers en spiralen in de wereld...
Lindsy83
6 jaar geleden

heerlijk geschreven weer! Gelukkig was je snel geslaagd voor een kado! Mijn dreumes is nu 14 maanden en kan ook al een aardige show weg geven als hij het ergens niet mee eens is, meestal als hij dus iets niet mag... Gelukkig is hij nu nog snel af te leiden, maar volgens mij staat me nog heel wat te wachten!

MummySuze
6 jaar geleden

Och jeetje ja inderdaad... Dit krijgen wij allemaal nog. Ik zal een "tantrum-class" moeten oprichten. Een soort support-group. Good luck!!!

Anoniem
6 jaar geleden

Haha.........geweldig geschreven. Ik zie het voor me en weet hoe dit klinkt. Oorverdovend. Ik herinner mij een wandeling in het bos waar het "til" probleem ook speelde. 's avonds hoor je het nog. Blij dat het gezellig was.

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je wel! Ben blij dat je er om kon lachen. Het was me het middagje wel...

Anoniem
6 jaar geleden

Leuk!!!

Anoniem
6 jaar geleden

Geinig dat juist de speelgoedwinkel de mooiste plek op aarde is voor de ware liefhebber van het geluid van huilende kindertjes!

EvaD
6 jaar geleden

Geweldige blog! Hier kan je met de oudste van 3,5 echt lekker winkelen, geen problemen. Met de jongste ook nog, maar twijfel of dat zo zal blijven, hahah!

Anoniem
6 jaar geleden

Heerlijk geschreven. Ik woon bij een Intertoys en volgens mij hebben de glimlachende medewerkers oordopjes stand by voor de veelvuldige en aanhoudende stamp-schreeuw-sessies van draakjes. Aanvulling tips: Baby harde knuffel te leen geven, afleiden tot je klaar bent. Afleiding. Peuter toch nog in buggy dwingen en vragen of hij m/v) mening kan geven over van alles en nog wat. Verwarring zaaien. Kleuter op de nek en afstand houden van rek. Knuffeltje geven en die bij einde missie terugzetten onder het mom van vriendjes en familie horen bij elkaar dus terrrrrrugzetten NU! Haha, vele opties maar alleen gaan en je collega-ouder vragen even op jouw kind passen gaat sneller.... Een van de vele uitdagingen die kinderloze nietsvermoedende volwassenen niet zien aankomen. Superblog weer!!

Anoniem
6 jaar geleden

Hahaha, ik houd van jouw schrijfstijl! Ook dit is weer (h)eerlijk en o zo herkenbaar geschreven. En ja, de peuter/kleuter tijd gaat vanzelf weer voorbij. En zit je weer in n volgende fase waarin je weer alle mooie en ook minder mooie momenten en periodes door maakt. Kinderen blijven je bezighouden en fascineren! Geniet ervan!

Anoniem
6 jaar geleden

Fantastisch hoe je schrijft. Ik zie het helemaal voor me. Zo beeldend...

Chiara
6 jaar geleden

Lekker contrast met je andere Blog haha het heeft ook allemaal voor- en nadelen ;) ik ben ook heel benieuwd hoe ik met de toekomstige temper tantrums omga hoor, Meneer is inmiddels een aardige driftkikker als hij zijn zin niet krijgt... Op naar de peuterpubertijd! Yaaayyy

Anoniem
6 jaar geleden

Gisteren in de Ikea geweest met onze dreumes. Idd dezelfde taferen ;-)

Anoniem
6 jaar geleden

De kleuterpubertijd .. pff , dat herken ik wel !! Heerlijk geschreven weer vrouw.

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je wel!

rebo1982
6 jaar geleden

hahaha, proest. Tranen met tuiten, maar dan in de humorvariant. Van herkenning en van jouw geweldige schrijfstijl.

MummySuze
6 jaar geleden

Hahaha Henk, ik denk dat je gelijk hebt, grappig. Al kan ik nog wel wat plekken verzinnen waar je puur, ongemengd kindergejank aan kunt horen (sluitingstijd kinderspeelhallen, oorlogsgebieden, ziekenhuizen en hele arme landen). Wat hebben wij het dan goed! Ook mét tantrums!

MummySuze
6 jaar geleden

Oh dan raad ik aan dat je vanaf nu ELKE DAG flink gaat winkelen zodat je kleinste extra goed getraind is en de fase over zal slaan!

MummySuze
6 jaar geleden

Hahaha oordopjes! Ouders zouden ze ook verplicht in hun luiertassen moeten proppen. Hele goede tips, bedankt. Ik hoop dat andere lezers er ook veel aan zullen hebben. X

MummySuze
6 jaar geleden

Ik houd ervan dat jij ervan houdt (glunder). En ja, dat elke fase z'n charmes heeft, geloof ik nu graag. Je groeit met je kind mee. X

MummySuze
6 jaar geleden

Dank je wel! Heel erg stoer van je om dat te schrijven. Hoera!

MummySuze
6 jaar geleden

Ja ik ben het helemaal met je eens. Ik probeer zelf nu Baby al gewoon eens "te laten" wanneer hij om aandacht schreeuwt. Nog best lastig!

MummySuze
6 jaar geleden

Echt waar? Ze moest en zou een Billy boekenkast hebben? Dát is vroeg!!! Vertel? What happened??

MummySuze
6 jaar geleden

Kan me niet voorstellen dat jouw voorbeeldige kind ooit lastig is geweest! Echt niet! Top!

MummySuze
6 jaar geleden

(ik zit nu blinkend en sprankelend van trots op de bank. Dank je nederig)

Anoniem
6 jaar geleden

Leest lekker weg suus! Knap gedaan weer

MummySuze
6 jaar geleden

Thanks, love! Zweet en tranen...

Anoniem
6 jaar geleden

Haha, zie het helemaal voor me. Maar goed dat jouw baby zich gedroeg. Heb er hier eentje die ook al van die taferelen begint te krijgen.

MummySuze
6 jaar geleden

Oh neee, zo vroeg al? Ik nog met luiers (beetje) en aankleden... Buiten gelukkig rustig. Succes!!!

Anoniem
6 jaar geleden

Leuke blog, heerlijk geschreven. Gelukkig ben ik bijna nooit in een speelgoedwinkel te vinden. :-)) Verder herkenbaar hoor, vooral dat velletje tussen de rits, ai, ik krijg er plaatsvervangend kippenvel van, brrrr. Een andere leuke plek om te genezen van voortplantingswensen is tussen jengelende kinderen in een zelfbedieningsrestaurant van bijvoorbeeld een dierentuin, ik spreek uit ervaring. Helemaal als er in de zomer lekkende ijsjes en wespen zijn....

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!