Snap

Het leukste schermvrije kerstcadeau voor je kind

Met fijne korting!

Herinner jij je nog dat je als kind stond te dansen in de kamer op jouw favoriete muziek? Hoe leuk is het om deze fijne herinneringen ook aan je kind mee te geven? En in plaats van je kindje muziek te laten luisteren op je telefoon, is daar de Toniebox. Hét perfecte schermvrije kerstcadeau!

De Toniebox is een muziek en verhalenbox die liedjes, verhalen en plezier brengt op elk moment van de dag. Met de Toniebox, en de bijbehorende Tonies, kan jouw kind op een makkelijke en leuke manier zelf verhalen of liedjes luisteren. 

Hoe werkt het?

Het is eigenlijk heel simpel: op de Toniebox kun je Tonies (poppetjes) plaatsen. Denk aan Peppa Big, Elsa van Frozen en Chase van Paw Patrol. Er zijn heel veel verschillende soorten, dus je kind hoeft zich zeker niet te vervelen. De Toniebox heeft twee oortjes, waarmee jouw kind zelf verhalen of liedjes vooruit- of terug kan spoelen. De Toniebox kun je ook gerust meenemen op reis. Hij kan namelijk tegen een stootje. En wanneer jij even een momentje rust wilt, kun je een koptelefoon op de Toniebox aansluiten.

Snap

Tonies is niet alleen leuk, maar ook leerzaam! De liedjes en verhalen zijn er namelijk in het Engels, Duits en Frans. Met de Creative Tonie kun je zelf verhalen inspreken en opnemen. Wat ons betreft dus de perfecte manier om jouw kind(eren) een momentje van rust te gunnen, in alle hectiek aan het einde van het jaar. 

Kortom: dit is het perfecte kerstcadeau! En met de code ‘xmasnl20’ shop je hem ook nog eens voordeliger. 

Deze blog is geschreven in samenwerking met Tonies.