Snap

Helaas niet zindelijk. op naar Maastricht!

De goede hoop dat het goed zou komen is ver weg. Inmiddels bij poep en plas polie geweest. Geëist voor doorverwijzing. Ik wil duidelijkheid.

Mijn Lieve schat Damon is helaas nog steeds niet zindelijk .    

Ontlasting ging goed. Alleen zijn plassen niet. Na wederom bij de ha geweest te zijn, een doorverwijzing naar zh voor poep en plas polie (is inmiddels 5). Formulieren ingevuld,  drie dgn bij gehouden wat hij drinkt en plast en verliest. in zh op een speciale wc moeten plassen waar ze alles meten. Daarna echo.  En dit na heel veel drinken weer herhaald. Conclusie: overactieve blaas. Medicijnen en zakjes voor zijn ontlasting mee en drie mnd proberen. Voordat we gingen nog 2x geplast. Op weg naar huis ( 20 min.) moeten stoppen omdat hij moest plassen, Gevolg alles nat inclusief autostoel.

Poepen ging mis. Continu ging het mis. Zelf maar wat spelen met de hoeveelheid zakjes. Toen ging het iets beter. Plassen gaat niet beter. De hoeveelheid leek meer te worden maar dus ook de ongelukjes.  

Na drie mnd terug.  weer echo en uroloog. Er lijkt op de echo niets aan de hand. We moeten het nog maar een jaar aan kijken. Ik begon te huilen.  Dit kan en wil ik mijn zoon niet nog een jaar aan doen!!! Hij zit in groep 2. Dit is voor zijn( toch al niet groot) zelfvertrouwen niet goed. Ik wil een uitgebreid onderzoek in academisch zh.  We wachten nu op een telefoontje van Maastricht tot we daar terecht kunnen. Ik ben zo radeloos. 

Vandaag zei een kind op school:"Damon is niet mijn vriend hoor!" Ik vroeg waarom niet. "omdat hij zo vaak naar plas stinkt". Mijn hart breekt. Ik kan wel huilen. Even uitgelegd dat Damon er niets aan kan doen. En Damon er erg verdrietig van wordt als je dat zegt. "ja weet ik" zei hij. Toch maar even aangekaart bij de juf. HELLUP mijn mannetje nu toch

7 jaar geleden

This is a really innteligelt way to answer the question.

7 jaar geleden

Erg vervelende situatie. Vooral dat het merkbaar is voor zijn omgeving en hij daarmee wordt gepest. Hoewel het initiële probleem niet wordt opgelost, is mooi absorberend ondergoed van underwunder mogelijk een goede oplossing. Dit absorbeert de plasongelukjes en het ziet er ook nog eens leuk uit ook. In ieder geval veel sterkte!

7 jaar geleden

Oef, ik zelf heb vroeger ook last gehad met zindelijk, pas op mijn 13de is het gelukt. Bleek door stress thuis en op school (erg gepest) te komen artsen stonden voor een raatsel wat het was blaas was goed. Darmen prikkel bare darm syndroom. Maar verder niks. Heel veel sterkte met je boefje hoop dat ze iets kunnen doen voor hem

7 jaar geleden

lastig zeg!vooral omdat er zo weinig over bekend is... Heb iets gelezen over dat sommige kinderen van een jaar of 7 het niet voelen als ze moeten en daardoor niet zindelijk worden... Ik hoop dat jullie een oplossing vinden. Dit is voor jullie allebei niet fijn...