Snap

Hamburgers van 100% rundvlees

Lekker uiteten met de kinderen? Geniet met elkaar bij McDonald’s van een Happy Meal.

De kids genieten van de lekkere franse frietjes en vooral de leuke speeltjes die er altijd bij zitten. Waarvan ze dan ook eigenlijk wel de hele verzameling willen sparen, dus je moet wel vaker naar de McDonald's!

Ben jij ook nieuwsgierig welke keuze je hebt in het Happy Meal? Ik heb het voor je uitgezocht:

  • Hamburger of Cheeseburger van 100% rundvlees of 4 Chicken McNuggets
  • Franse Frietjes
  • Drankje, bijvoorbeeld een flesje Spa, Fristi, Chocomel, appelsap of sinaasappelsap vanTropicana, 100% biologisch halfvolle melk, Smoothie Aardbei-Banaan of frisdrank
  • Groente, fruit of een zuiveltoetje: Worteltjes, Vers Fruit, Zonnatura Knijpfruit of Danoontje Snack
  • En natuurlijk een leuk speeltje!!
McDonald’s is trots op de kwaliteit van de hamburgers. Het vlees van de hamburgers is 100% rundvlees. McDonald’s gebruikt rundvlees van de beste kwaliteit. Daar worden geen geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen aan toegevoegd, slechts een snufje peper en zout na het grillen.

Ben jij benieuwd hoe de Quality Scouts de hamburger onder de loep nemen? Bekijk dan het onderstaande filmpje!

11 jaar geleden

Veel mensen vinden het eten bij Mac Donalds ongezond, maar het is echt niet minder ongezond dan uit eten gaan in een restaurant. En als er de rest van de avonden thuis gezond en gevarieerd gegeten wordt, is er niets mis mee om naar de Mac of naar welk ander restaurant te gaan. Jammer dat de Mac bijna geen speelruimtes voor kleine kindjes meer heeft, dit heeft de concurrent gelukkig nog wel. Dus nu wisselen we af, want de Mac heeft de frites heel lekker en de concurrent de burgers:-)

11 jaar geleden

Mijn man werkt bij de mac en dan krijgen ze natuurlijk ook meer over de achtergrond te weten van de produkten maar het is idd gewoon 100% rundvlees. En ja ongezond....het blijft junkfood he

11 jaar geleden

McDonalds staat al heel lang bekend om het ongezonde eten maar ze gaan steeds meer de goede kant op!