Terug
Blog header image

Groep 1 autostoel kopen. Waar let je op?

1 jaar, tijd voor een grotere autostoel. Waar let ik op? Voorwaarts? Achterwaarts? Mijn zoektocht naar de geschikte autostoel.
Lindsy83
6 jaar geleden

Ik wist het niet... Als ik het wel geweten had had ik misschien ook wel een andere stoel voor ons zoontje zijn eerste verjaardag gevraagd. Nu heb ik de stoel van een goede vriendin gekregen. Ook een dure als je hem nieuw koopt, maar dus wel vooruit zitten...

AnnieB
6 jaar geleden

Wij hebben inderdaad ook heel bewust voor langer achteruitrijden gekozen. De maxi cosi wilden we ook graag op isofix hebben dus zijn we voor de 2wayfamily gegaan. Aangezien het drama was om mevrouw in de maxi cosi te krijgen zijn we nu met 9 maanden overgestapt, maar het voelt wel een stuk fijner dat ze nog tegen de rijrichting ingaat.

rebo1982
6 jaar geleden

Daarom blogde ik er ook over. Ik denk dat het belangrijk is dat meer mama's dit weten én ik ben een safety nerd ;)

rebo1982
6 jaar geleden

Leuk om nog iemand te lezen die zijn kind langer achteruit laat reizen. Ik voel me soms een beetje alleen en een weirdo terwijl voor mij de cijfers toch echt wel overtuigend waren!

suus026
6 jaar geleden

Informatieve blog :-) ik deed de kleine in een maxi-cosi tot 1 jaar achteruit. Toen haar beentjes uitstaken deed ik haar vooruit. Ik wist ht niet maar ik zat altijd naast dr en hield dr hoofdje vast in een bocht en als ze sliep de hele rit sowieso doordat ze veel draaide in haar slaap. Op een gegeven moment deed ze de gordel los want mevtouwtjd wilde niet meer in de autodtoel slapen maar in mama dr armen. Dat deed ik niet vond ik veel te gevaarlijk dus hield dr bezig met een speeltje of zong slaapliedjes dan ging ht wel weer. Na haar 1e verjaardag kreeg ik een autostoel (vanaf 3 jaar) kado vn mijn zus. De medewerkster vertelde wel dat mijn dochtertje wel in de kuipstand moest liggen doordat haar rug en nek niet volgroeid zijn maar niet ze acheruit moest zitten. Dus deed ik tot dr 2e jaar . Ik had haar achteruit moeten zetten tot dr 3e jaar maar ik dacht het ging om de de zit stijl ipv veiligheid. Nog steeds doet zij haar gordel los en stribbelt ze tegen want ze heeft een hekel aan de gordel. Ik heb al 2 keer het moeten vrrvangen. Nu wilt ze naast mij zitten maar daar bn ik fel tegen en k bn niet de makkelijkste hhahaha

rebo1982
6 jaar geleden

Wat een avontuur kan het zijn om je kind in de stoel te houden zeg! Je bent er in elk geval bewust mee bezig, ik lees een hele zorgzame moeder in je verhaal!

Blog header image

My family

💜