Terug
Blog header image

Gebeurtenissen in Brussel

Deze blog schrijf ik naar aanleiding van de recente gebeurtenissen in Brussel.
Henrike Laning
6 jaar geleden

Het is hartstikke moeilijk. Ik praat met mijn dochter gewoon over wat er is gebeurd. Ik merk dat zij daar goed mee om kan gaan. Ze hoort het ook op het Jeugdjournaal. De angst is er natuurlijk, maar ik vind het belangrijk dat wij ons daar niet door laten leiden. Ik vind het belangrijk dat we doorgaan met ons leven en positiviteit uitstralen. De meeste mensen zijn vredelievend. Dus ik blijf hopen op een betere wereld. Dat kan alleen als ik niet meega in het wij-zij denken.

Lindsy83
6 jaar geleden

Als hij er vragen over heeft kan je die eerlijk beantwoorden, maar asl hij er niet over begint hoef je hem zeker de info niet te geven. En dat oorlogje spelen, ach dat heb ik vroeger ook wel gedaan en ik ben inmiddels toch best een vredelievend persoon geworden hoor ;) Succes!

Musketiertjesmama
6 jaar geleden

Dank dames, ik blijf het lastig vinden om ze hierin te betrekken, maar als ze er zelf mee komen kan ik natuurlijk gedoseerd wel wat vertellen. Fijn jullie reacties!

Blog header image

My family

💜