Blog header image

Familiedag. Leuk of toch niet?

De een vindt een familiedag helemaal geweldig. Een ander gaat al zuchten wanneer ze het woord al hoort. En ik?

Ik vind het altijd erg gezellig. Door het jaar heen zie ik mijn neven en nichten niet zo vaak,  dus dit is de kans dat we bij kunnen kletsen en dan gaan we ook nog leuke dingen doen. :-) De ene familiedag is leuker dan de ander, maar ik vermaak mij altijd prima. Zo ook vandaag.

Vandaag was de familiedag van mijn mans kant. Al vroeg vertrokken we naar Doesburg. Ons kleine mannetje achterin en de tas met allllllleeee spullen er naast, want ja een kleintje vereist een grote tas toch? Er is een familie What's app groep aangemaakt waar het ene berichtje na het andere binnenkomt. Degene die auto rijden treffen na de reis 200 gemiste berichtjes  aan. Haha. Ons mannetje heeft onderweg lekker geslapen dus daar ben ik erg blij mee. Aangekomen beginnen we met taart omdat het zoontje van onze nicht jarig is. Helaas belandt mijn taart op de grond. Ik durfde niet zo goed te zeggen dat ik hem niet meer wilde.  ;-). Nee hoor, geintje. De vloer heeft in ieder geval een lekkere poetsbeurt gehad.

Daarna is het tijd voor de lunch. In het pannenkoeken restaurant hebben we de keus uit 65 pannenkoeken.  Te lekker. Wij vermaken ons en de kleintjes ook. Na het eten gaan we naar het bos voor het eindspel. De familie wordt in 3 teams verdeeld en daar geef ik de groepen opdrachten. Ze zijn erg fanatiek en ik moet ervoor zorgen dat alles goed en natuurlijk eerlijk verloopt. Mijn man duwt gelukkig ons ventje in de wagen voort dus daar heb ik geen om kijken naar. Het spel is leuk en we hebben de grootste lol. Ook ons mannetje geniet.

Na het spel doen we nog één drankje en dan is het tijd om naar huis gegaan. Wat ging de tijd snel en wat was het gezellig. Mijn mannetje heeft het super gedaan. Netjes gegeten, goed geluisterd en de hele dag vrolijk. Op de terugreis valt hij gelijk in slaap. Samen met mijn man nemen we de dag door. Het was leuk en we kijken al uit naar de volgende familiedag. 

De familiedag is wel een beetje veranderd nu we ouders zijn van een heerlijk ventje, maar dit betekent niet dat het minder leuk is. Hij geniet en wij dus ook. Hij vond het heerlijk om al die mensen en kinderen om zich heen te hebben. Familiedag? Ik vind het leuk!

Hebben jlie ook een familiedag? Hoe ervaar jij ze?

7 jaar geleden

Graag gedaan. Was inderdaad super gezellig!

7 jaar geleden

Het was super gezellig. Sorry voor mijn late reactie. Ik had je beloofd te reageren, haha. En bedankt voor de organisatie!

7 jaar geleden

Jammer zeg

7 jaar geleden

Was het ook!