Terug
Blog header image

En dan worden je vermoedens bevestigd...

Vanaf baby af aan al het sterk gevoel dat er niets niet helemaal klopt met onze zoon en dan word het bevestigd
anoniem2017
7 jaar geleden

Het zal een lastige tijd worden, met moeilijke keuzes, die je soms zult bijstellen. Niemand is blij met een stempel, maar nu kun je hem gaan helpen. Het is wel fijn om te weten wat er nu is en hoe je daar zelf het beste mee om kan gaan. Veel sterkte met alle beslissingen die nu op je pad gaan komen.

Annemiek2
7 jaar geleden

Wat heftig joh. Gelukkig zijn jullie er al snel achter en kunnen jullie hulp krijgen in hoe het beste om te gaan met dit alles. Hoe beter jullie hiermee om kunnen gaan hoe beter het is. Ik zal niet zeggen het komty wel goed want daar heb ik geen ervaring in maar ik vindt het wel heel sterk van jullie dat jullie hulp hebben ingeschakeld. Heel veel sterkte in de tijd die komen gaat en in het een plekje geven.

Anoniem
7 jaar geleden

Het is heftig om te horen te krijgen maar jullie zijn super ouders die hem de kans geven te ontwikkelen. Bij mijn man (nu 28) is het traject nu in werking en er liggen documenten van vroeger waar je uit kunt halen dat het altijd aan de orde is geweest. Hij heeft altijd op zijn tenen gelopen en een gevecht tegen zichzelf omdat hij voor zijn gevoel anders was. Jullie mogen heel trots zijn dat jullie hem nu al kansen bieden om ermee om te leren gaan;) heel veel succes en ik zeg altijd je hebt het maar bent het niet je bent zoveel meer! Veel liefs

missdoom
7 jaar geleden

Heftig hoor ! ondanks dat je gevoel het al voorspelde komt zoiets natuurlijk hard aan. het "voordeel" is wel dat jullie er op tijd bijzijn. Er hulp geboden kan worden en hij ook gevolgd kan worden. Blijf vasthouden aan je eigen gevoel hoe moeilijk het ook is, veel sterkte met de dingen die op je pad gaan komen xx

LizSLieffie
7 jaar geleden

Ik hoop dat jullie snel zekerheid hebben en weten waar jullie aan toe zijn zodat je weet hoe je er het beste mee om kan gaan.

Blog header image

My family

💜