Snap

Eerste woordje van je kindje?

Jaxx en Bess kunnen beiden al lekker kletsen - beter gezegd: ze kletsen de oren van m'n kop af ;) Hun eerste woordjes weet ik nog goed!

Jaxx' eerste woordje was overduidelijk PAPA. Hoe teleurstellend ik dat ook vond. Hij heeft het nog weken volgehouden, zelfs woorden als BAL, OHOH en HOI kwamen voorbij, maar mama....? Nee dat wilde meneer maar niet zeggen! Maar toen hij het eenmaal kon, is hij niet meer gestopt. Soms denk ik zelfs nog vol verlangen terug aan de tijd dat hij geen mama kon zeggen. Nu hoor ik het ongeveer 1000X per dag, afgewisseld met Mam, Maham en Maaaaamaaaa....

Bess haar eerste woordje was AU, gevolgd door NEE... Ook daar is ze niet meer mee gestopt ;) Overigens was dit keer wel eerst mama aan de beurt in plaats van papa (gelukkig maar). 

Een goede vriendin van me is aan het 'wachten' totdat haar kindje start met woordjes. Ze is zo benieuwd wat het gaat worden!

Wat was het eerste woordje van jouw kindje? Weet je het nog? 

6 jaar geleden

Bij de oudste papa En bij de jongste Boe

6 jaar geleden

Volgens mij was het hier bal of aap, weet het niet precies meer. Papa en mama heeft in ieder geval een stuk langer geduurd :P Nu is ze met haar twee jaar een enorme kletskous en papegaai, hehe.

6 jaar geleden

Hier was t 1e woordje ook papa, daarop volgde nog wat woordjes. Helaas zegt ze mama nog heel weinig.