Terug
Blog header image

Eerste week KDV!

Poehh Poehh! Wat een week!! Ik had niet eens tijd om te bloggen, zo druk! Change is comming!!
Lindsy83
6 jaar geleden

Lekker druk! Fijn dat het KDV je toch meeviel! Wat spannend die mamaswap! Leuke foto's ennuh ren je zelf niet voorbij he de komende tijd! ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Zeker druk!! En ja (bijna) alles was leuk :). I know van de toeslag, thank god voor toeslag!! Maar als nog is het eng veel :O

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik ga me best doen, haha!! :D

TessK
6 jaar geleden

Ik vroeg me al af waar je was gebleven!! Gelukkig 'alleen maar' een drukke week en geen gekke dingen. Rustig aan!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Haha! Ja, ik vond het ook raar, bijna een week niet bloggen :O Maar morge ben ik nog vrij :D

Chiara
6 jaar geleden

Klinkt als chaos! Maar wel positieve chaos ;) fijn toch dat het KDV meeviel, het is toch altijd maar afwachten hoe zulke dingen verlopen.. Je mamaswap cadeautje ziet er nu al superleuk uit, en dan is het nog niet eens uitgepakt! Wel rot om relaties verbroken te zien worden, maar wel heel lief dat jullie er voor ze zijn en geen partij kiezen.. Het is nu eenmaal niet altijd iemands schuld en voor beiden is het hartstikke rot en niet niets :( fijn ook dat je een nieuwe collega hebt, aangezien je werkgevers het druk genoeg zullen hebben wanneer de kleine er is.. Geniet morgen nog even lekker van je dagje vrij!

rebo1982
6 jaar geleden

Wat een heerlijke en drukke week! ik hoop dat je het volhoudt met werken en bloggen, want ik vond het veel te lang duren tot je weer online was ;)

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Super lieve reactie, ja precies wat je zegt over alles is waar :) Morge nog lekker vrij en daarna gaan we er weer mega tegen aan!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Haha, aahw! "leuk" dat ik toch een beetje gemist was. Super lief :). Ja bloggen en werk komt vast goed! Maar met al die nieuwe dingen regelen en doen en opnieuw wennen aan alles dat maakt je hoofd al zooo vol, dat er dan ook moeilijk(er) inspiratie voor een blog bij komt. Maar drukke week 2 is op komst en dan gaat het vast wat makkelijker allemaal dan week 1! En morge nog vrij dan komt er vast nog wel een leuke blog (of 2!!) uit mijn vingers! KNUF!

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
14 minuten geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.