Snap

Een stoere jongenskamer in Rood-Wit-Blauw!

Toen onze jongste het babykamertje ontgroeid was, werd het tijd voor een echte stoere jongenskamer! Favoriete kleuren: rood en blauw.

Toen onze jongste het babykamertje ontgroeid was, werd het tijd voor een echte stoere jongenskamer! Favoriete kleuren: rood en blauw. En liefst met dino's of auto's!

Bij Karwei liep ik destijds toevallig tegen een stijlkaart aan met (hoera!) de kleuren rood en blauw! En met deze kaart als uitgangspunt ben ik aan de slag gegaan voor de nieuwe kamer van zoonlief...


De jongenskamer!

We hebben daadwerkelijk het gestreepte behang aangeschaft en dwars op de muur geplakt, met daarboven en daaronder een stuk rode muur.

Met de dino's was het wel gedaan, want dan kom je toch uit op kleuren als groen en bruin... Dus: ik ging voor de autootjes!

Bij de plaatselijke behangwinkel vond ik superleuk behang van Esta for Kids: Jimbo! Donkerblauw behang met ontzettend gave retro autootjes!

Een beeeetje druk voor een hele muur (zeker omdat de andere kant van het kamertje al zo lekker rood-blauw gestreept werd), dus ik heb ervoor gekozen om twee banen van dit hippe behang te gebruiken en de rest van de muur  effen rood te houden. En hierdoor springt dit behang er juist heel leuk uit!

Het leuke is, dat er ook gordijnstof is met deze retro autootjes... en nog in rood-wit-blauw ook! Dus ook de gordijnen laten maken, zodat het helemaal matcht met de muren van het kamertje.

En als klap op de vuurpijl: bijpassend beddengoed voor in het peuterbedje!

Het kamertje is echt lekker stoer geworden, met frisse kleuren en hippe retro autootjes! Mijn zoontje is er in ieder geval (nog steeds) helemaal blij mee!

Ben jij ook op zoek naar accessoires in rood en blauw voor de jongenskamer? Hieronder enkele ideetjes:

9 jaar geleden

ik heb dit strepenbehang ook gevonden bij karwei wil een muur met die strepen doen de rest rood maar kan de goede kleur rood er niet bij vinden wat voor behang is die rode of is het geverft groeten