Terug
Blog header image

Een minuut stilte, ook op school

Vandaag houden we een minuut stilte uit eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. Zo ook bij mijn kinderen op school.
Anoniem
7 jaar geleden

Goed dat ze hier ook op school aandacht aan besteden.

Anoniem
7 jaar geleden

Heel goed. Mijn kleine meid gaat nog niet naar school maar ik heb wel geprobeerd om het zelf zo goed mogelijk aan haar uit te leggen.

ilona85
7 jaar geleden

Mijn zoon is hier heel gevoelig voor, hij wordt angstig van deze verhalen. Hij is 6 maar zich teveel bewust van alle ellende, ik heb bewust niet veel hierover verteld wel wordt hier opgevoed met normen en waarden en respect voor ieder mens. Ik vind dat mijn kind altijd kind mag zijn niet alleen bij de intocht zoals werd aangegeven op facebook bijv. Mijn kind kan er niks aan doen, ik ben verantwoordelijk voor een juiste opvoeding en vind het dus sowieso pas vanaf groep 4 of 5 dat er echt aandacht aan deze vreselijke dingen besteed moet worden.

Anoniem
7 jaar geleden

Wat heeft de school dat mooi opgepakt met dat boek! Op de school waar ik werk werd er ook bij stilgestaan tijdens de kring en ook om 12.00 een minuut stilte met de kinderen. Ik stond raar te kijken toen ik hoorde hoeveel negatieve reacties de school kreeg omdat kinderen de mogelijkheid kregen om over deze gebeurtenissen te praten. Er werden zelfs kinderen thuis gehouden... Ongelooflijk... Ik begrijp dat je je kind wilt beschermen en niet bang wilt maken, maar hem/haar thuishouden lijkt mij niet de oplossing. Kinderen praten onderling ook, dan kan het maar beter in het bijzijn van een volwassene denk ik dan.

Anoniem
7 jaar geleden

Wat heeft de school dat mooi opgepakt met dat boek! Op de school waar ik werk werd er ook bij stilgestaan tijdens de kring en ook om 12.00 een minuut stilte met de kinderen. Ik stond raar te kijken toen ik hoorde hoeveel negatieve reacties de school kreeg omdat kinderen de mogelijkheid kregen om over deze gebeurtenissen te praten. Er werden zelfs kinderen thuis gehouden... Ongelooflijk... Ik begrijp dat je je kind wilt beschermen en niet bang wilt maken, maar hem/haar thuishouden lijkt mij niet de oplossing. Kinderen praten onderling ook, dan kan het maar beter in het bijzijn van een volwassene denk ik dan.

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!