Blog header image

Een jaar geleden! Wat bijzonder!

Een jaar geleden kwam ons zoontje ter wereld! Het is zo snel gegaan! Gefeliciteerd lief mannetje!

Precies een jaar geleden lag ik in het ziekenhuis met het hellp syndroom en eclamspie kreeg ik weeën opwekkers, spuugde ik mezelf 3 keer onder, schreeuwde hoe wild ik wel niet was ( ahum ) kreeg ik een ruggenprik, liet ik alle uitlaatgassen gaan, bleef ik haken op 9 cm, schreeuwde dat ik niet meer kon, voelde me ellendig, kreeg koorts en vervolgens een spoedkeizersnede! Maar het was het allemaal zo waard! 

Je bent vandaag 1 jaar lief mannetje! Om precies te zijn vanavond 23.03 uur. En wat zijn wij trots op jou! 

6 jaar geleden

Jaaaa schattig hé!! Bedankt meis!

6 jaar geleden

Gefeliciteerd! Mooie foto's! Hij lijkt nog precies op hoe hij als baby was nu hij officieel dreumes is :)

6 jaar geleden

Ja heel bijzonder, en ook een beetje onwerkelijk dat het een jaar geleden is! Bedankt voor je felicitatie! Liefs! X

6 jaar geleden

Super lief dankje! X