Terug
Blog header image

Een freaky leuk concert!

Na lang aarzelen heb ik kaartjes besteld voor het kerstvakantieconcert van Kinderen voor Kinderen. Ik heb er geen spijt van gekregen!
Lindsy83
6 jaar geleden

Wat een heerlijke heriinering weer voor haar! En voor jou natuurlijk :)

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ja, het was echt weer fantastisch! Goed georganiseerd en een geweldige show! Voor herhaling vatbaar.....

Anoniem
6 jaar geleden

Freaky is weer modern? Haha als jullie maar lol hadden.. Wa waanzinnig is wel heel oud, 1980 ofzo..

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dat was de eerste denk ik. Freaky ken ik eigenlijk niet, maar komt voor op de nieuwste cd. Dus vond het leuk om te gebruiken in deze blog.

Anoniem
6 jaar geleden

Wat leuk voor jullie om zo'n geweldig concert van Kinderen voor Kinderen bij te mogen wonen!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Het was heel erg leuk. Doordat ze het niet vaak doen, merk je dat er echt passie is bij de kids. K3 geeft weet ik hoeveel shows achter elkaar en dan gaat het meer op de automatische piloot. Het is me net iets teveel ingestudeerd allemaal. Dat was hier helemaal niet zo. Gewoon lekker spontaan, tenminste de reacties. En niet alle pasjes precies gelijk, gewoon leuker vond ik.

Annemiek2
6 jaar geleden

Dat lijkt me een hele geslaagde dag zo. Het is voor mijn gevoel een heel dubbel die tasjes controle. Wel heel leuk dat ze ook serius reqeust er ook aan gekoppeld hebben. Leuk dat julie ook nog zijn wezen uiteten. Dat blijft denk ik ook vaak bij zeker als het ook nog met een bijzondere dag is.

Henrike Laning
6 jaar geleden

Ja het was een erg leuke ervaring! Ook het eten na afloop was gezellig. Dunya kon dit soort dingen nooit, die was te onrustig. Nu ging dat eigenlijk vrij goed. En die tassencontrole, tja, het is triest dat het moet, maar veiligheid boven alles. Bij concerten van Blof was het heel gewoon, maar hier was ik wel even verbaasd. Ik heb al gelezen dat de veiligheidsmaatregelen bij K3 ook verhoogd zijn.

rebo1982
6 jaar geleden

Wat doe je toch altijd leuke dingen met je dochter! Ik lees met veel plezier mee!

Henrike Laning
6 jaar geleden

Dank je wel! Wat leuk dat je meeleest! :)

Blog header image

My family

💜