Snap

een drukke dag vandaag!

sorry voor de late blog , maar het was echt druk vandaag, we hebben meer nieuws !!

Vandaag had yfe ons verrast deze morgen....ze had blijkbaar er niets beter opgevonden om haar pamper vol te ..... kan je het raden??? tot aan haar oren en tenen !!! en het bed had het ook geweten, haha die zotte muts !! vanmorgen zijn yorim en ik nog snel even op boodschappen geweest toen yfke sliep. yfe schept een goeie band met de verpleging , aangezien het al de 2de maal is dat ze hier ligt voor een tijdje , ze wilde vanmiddag geen patatjes eten , maar toen de verpleging het gaf was het allemaal geen probleem, de deugniet ! :-D deze namiddag kreeg yfe een onderzoek , daarna zijn yorim en ikzelf ook op hartonderzoek moeten gaan , daar weten we nog geen uitslag van. De prof sprak vandaag om dus toch die chip te plaatsen eventueel deze week nog of wel volgende week , ik ben benieuwd wanneer het zal zijn. ikzelf ben nog steeds een beetje in shock van yfke haar laatste aanval en krijg het beeld maar niet uit mijn gedachten , ik ga er mee gaan slapen en sta er mee op. Vandaag is tante sanne , yurre gaan ophalen in school !! hij was super blij !! het is een beetje zoeken voor ons om alles zo goed geregeld te krijgen op afstand , maar het lukt ons. toen we daarnet op gesprek waren bij de prof kon ik mijn tranen niet meer bedwingen :-(. Het is allemaal zo moeilijk en zo lastig, ik mis yurre zo hard , ik mis mijn moeder , want mijn mamatje zie ik zo graag en ga ik iedere dag naar toe, terwijl ik dit hier allemaal zit te typen lopen de tranen weer langs mijn wangen,...sommige mensen denken dat dit allemaal aandacht is van ons meisje , maar ik kom er met mijn hoofd niet bij wie er zo laf is om zo een dingen te denken, mensen die dit denken nodig ik allemaal uit om even in onze schoenen te staan en ons verdriet en ellende te voelen !

ik ben dood op , en ben gewoon weg futloos! wanneer alles achter de rug is gaan we er op uit echt waar , GEZINTIMEEEEE !!!

yorim houdt zich sterk , hij is echt een fantastische man, mijn alles en mijn grootste steun ! ik hou zoveel van hem <3

even ter info : terwijl ik hier zit te typen , komt de dokter binnen, morgen wordt yfe geopereerd en planten ze een chip in , duimen jullie allemaal mee met ons?