{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dokter E & Kikispy

Dokter E & Kikispy en de geheime missie van de spionnenschool

Afbeelding blog 'Dokter E & Kikispy ' Achtergrond blur afbeelding

Heb jij vroeger op school een typecursus gevolgd? Ik wel...echt vreselijk vond ik het. Iedere maandag het achtste uur een uur lang achter een brother typemachine letters tikken. En als het fout was kon je weer opnieuw beginnen. Wat een drama... en dat typediploma... dat kwam er niet want ik haakte af. Dat laatste heb ik natuurlijk niet verteld tegen mijn twee meiden voordat ze aan de typecursus begonnen. 

Tegenwoordig is er veel verandert op typecursus gebied. Mijn meiden volgen de cursus gewoon thuis aan de keukentafel met hun eigen laptop en eigen toetsenbord. En ze volgen niet zomaar een typecursus! Ze doen de typecursus van LOI Kidzz waar je zelf de hoofdrol speelt in een levensecht spionnen avontuur. Je voert zelfstandig allemaal geheime missies en opdrachten uit om de super spion te helpen de spionnen school te redden van de ondergang. Al spelend leren kinderen onopgemerkt typen doordat ze door typeopdrachten uit te voeren codes kunnen kraken. 

Afbeelding blog 'Dokter E & Kikispy '

Mijn meiden zijn inmiddels bij week 5. De hele cursus duurt 20 weken, je kunt dit ook sneller doorlopen want je kunt gewoon doortypen als je dat wilt. Als ouder krijg je na elke week een overzicht in de mail met de voortgang. Na ongeveer 20 weken kan je kind dus supersnel blind typen. Super handig voor op de middelbare school waar, zoals bij onze kinderen, de laptop veelvuldig gebruikt wordt. Mijn meiden zijn 11 en 8, de oudste vliegt door de stof, de jongste van 8 kost het iets meer moeite, maar vindt het desondanks superleuk en is reuze trots als ze weer een week afgerond heeft. Een aanrader dus deze typecursus. Ik zal jullie laten weten als mijn twee spionnen hun missie volbracht hebben!

Afbeelding blog 'Dokter E & Kikispy '

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je